Dlatego ja dołączyłam skan upoważnienia od prezydenta miasta dla dyrektora mops i od dyrektora dla mnie.inspektorr pisze: 15 lut 2022, 15:14 mi w krz powiedzieli ze dyrektor czy kierownik jednostki nie moze upowazwnic swoejgo pracownika do zalozenia konta, moze go pozniej podac jako admina konta. Taką moc ma prezydent/wójt, pani z krz powiedzila ze trzeba dołaczyc skan zaswiadczenia na wojta/ prezydneta
KRZ zakładanie konta
-
- Referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: KRZ zakładanie konta
-
- Starszy referent
- Zajmuję się: PS
- Kontakt:
Czy upoważnienie, to ogólne, do podejmowania działan wobec dłuznikow alimentacyjnych (...) wystarczy? Czy macie nowe upoważnienia specjalnie?
-
- Referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Specjalne do działania w zakresie postępowań upadłościowych oraz do założenia konta podmiotuWikkaa pisze: 17 lut 2022, 8:02 Czy upoważnienie, to ogólne, do podejmowania działan wobec dłuznikow alimentacyjnych (...) wystarczy? Czy macie nowe upoważnienia specjalnie?
-
- Starszy referent
- Zajmuję się: PS
- Kontakt:

Kaffi a z czego to wynika? No bo artykułu na to chyba nie ma? Były jakieś wytyczne?
-
- Stażysta
- Zajmuję się: FA
- Kontakt:
Jakie artykuły macie w tym upoważnieniu, na co się powołujecie?
-
- Referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Nasza prawniczka stwierdziła (jak również pan na szkoleniu), że:Wikkaa pisze: 18 lut 2022, 10:15![]()
Kaffi a z czego to wynika? No bo artykułu na to chyba nie ma? Były jakieś wytyczne?
mój Dyrektor MOPS ma upoważnienie od Prezydenta Miasta do reprezentowania Prezydenta we wszystkich postępowaniach sądowych, egzekucyjnych itp. z możliwością udzielania dalszych pełnomocnictw pracownikom. Na podstawie tego punktu udzieliła mi pełnomocnictwa do reprezentowania w postępowaniach upadłościowych w tym do założenia konta podmiotu i obsługiwania tego systemu.
-
- Stażysta
- Zajmuję się:
- Kontakt:
witam! mogłabym prosić o instrukcję do KRZ
-
- VIP
- Zajmuję się: Fszystkim
- Kontakt:
No jest przecież w piątym poście 

-
- Praktykant
- Zajmuję się: FA, DS, SW
- Kontakt:
Z czego wynika zawarcie w pełnomocnictwie "do reprezentowania w postępowaniach upadłościowych"?kaffi pisze: 21 lut 2022, 18:05Nasza prawniczka stwierdziła (jak również pan na szkoleniu), że:Wikkaa pisze: 18 lut 2022, 10:15![]()
mój Dyrektor MOPS ma upoważnienie od Prezydenta Miasta do reprezentowania Prezydenta we wszystkich postępowaniach sądowych, egzekucyjnych itp. z możliwością udzielania dalszych pełnomocnictw pracownikom. Na podstawie tego punktu udzieliła mi pełnomocnictwa do reprezentowania w postępowaniach upadłościowych w tym do założenia konta podmiotu i obsługiwania tego systemu.
-
- VIP
- Zajmuję się: Fszystkim
- Kontakt:
@Daguśka - zapewne z upadłości konsumenckiej gdzie wchodzi syndyk.
Oprócz KRZ zakładanie konta - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna przeczytaj również:
Zawieszenie egzekucji? Czy można.
Zawaliłam sprawę - brak przedłużenia terminu
FA a powrót dłużnika do Polski
informacja z sądu
zgon dłużnika, wygaszenie a sprawozdanie
utrata i ponowne uzyskanie statusu dłużnika
spłata funduszu i koszy upomnienia
Dochody niepodatkowane z zagranicy
Pismo od Komornika!!! Pomóżcie !
DŁUŻNIK MIESZKA ZA GRANICĄ,PROSZĘ NIECH MI KTOŚ ODPOWIEE
śmierć dłużnika wygaszenie należności kiedy
DŁUŻNIK MIESZKA ZA GRANICĄ