KRZ zakładanie konta

Wybrane tematy:
fundusz a spokrewniona rodzina zastętcza Art.209 a obcokrajowiec bez adresu cofniecie zatrzymania prawa jazdy Zwrot z US części kwoty tytułu wykonawczego Zgłoszenie do BIG KRZ - wniosek o założenie konta podmiotu i co dalej?
Beatris
Podinspektor
Zajmuję się:
Kontakt:

Re: KRZ zakładanie konta

Post autor: Beatris »

Właśnie jaka treść ma być do tego Upoważnienia dla Kierownika GOPS?
Ewcia85
Starszy referent
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: Ewcia85 »

Zwracam sie do Was z prośba o wzór upoważnienia kierownika do reprezentowania przed sądami.
Nie mogę utworzyć tego konta w KRS. Pomóżcie, jakie upoważnienie powinien mieć kierownik żeby to przeszło?
Ja dołączyła upoważnienie kierownika do prowadzenia postępowań w sprawie dłużników alimentacyjnych i swoje do big-ów i napisali: ze konto podmiotu nie zostało dodane. Konto służy do komunikacji w postępowaniach sądowych, należy wykazać umocowanie do reprezentacji podmiotu a nie do wykonywania konkretnych czynności określonych w przepisach ustawy. Prosimy wykazać umocowanie do reprezentacji lub do składania oświadczeń woli w imieniu podmiotu.
root
Referent
Zajmuję się: ŚW/FA/500+
Kontakt:

Post autor: root »

Ja dołączyłam Zarządzenie Burmistrza w sprawie upoważnienia Kierownika MGOPS do dokonywania czynności prawnych związanych z działalnością MGOPS w granicach zwykłego zarządu.
To było Zarządzenie z 2009r. na podstawie art. 47 ust. 1 ustawy z dnia 8 marca 1990r. o samorządzie gminnym
ODPOWIEDZ