KRZYŻE NA ŚCIANACH, KOLĘDA, OPŁATEK
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: KRZYŻE NA ŚCIANACH, KOLĘDA, OPŁATEK
no cóż do obłudy PO nikogo nie trzeba już przekonywać, wiadomo powszechnie, ze spójność nie jest ich mocna stroną. Lawirują na zasadzie : uda się albo nie uda.
A Jan Paweł II wielokrotnie przestrzegał przed skutkami życia bez wartości. No cóż umarł - mam tylko nadzieję, że lata nauki zrobiły swoje i prawdziwi katolicy są na tyle mocni w swojej wierze, że dadzą przykład jak pokojowo rozwiązywać problemy - nawet te trudne
A Jan Paweł II wielokrotnie przestrzegał przed skutkami życia bez wartości. No cóż umarł - mam tylko nadzieję, że lata nauki zrobiły swoje i prawdziwi katolicy są na tyle mocni w swojej wierze, że dadzą przykład jak pokojowo rozwiązywać problemy - nawet te trudne
Dzidka
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
https://wiadomosci.onet.pl/kraj/w-polsce ... omosc.html
ciekawe co z tych dzieci wyrośnie? ( pracownik socjalny przekona się idąc na wywiad środowiskowy cz. II)
ciekawe co z tych dzieci wyrośnie? ( pracownik socjalny przekona się idąc na wywiad środowiskowy cz. II)
Dzidka
ty już się o to nie bój - masz wolne na długo ............. i jeszcze dłużej!
zdaje się dzibar, że jesteś po rozwodzie, czyli dzieci/dziecko z samotną mkatką. ciekawe co wyrośnie?
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
mam całą szczęśliwą rodzinę czy to się komu podoba czy nie - która przetrwała pomimo kryzysu, ośmieszania mnie i szkalowania, ostracyzmu - a dlaczego - bo oboje z mężem sobie cos przysięgaliśmy i to była przysięga małżeńska na dobre i złe. I jeszcze jedno powiem żadne z nas tej przysięgi nie złamało 0 i w tym tkwi siła rodziny i potega, ktora daje moc i siłę, aby mierzyć się pod ka z dym wzgledem ze złem tego świata ( Takie ~no może sobie moze straszyć, ale siebie)
Dzidka
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
to ludzie ludziom tak czynią, ale bywało też odwrotnie : krucjaty - ci którzy nie chcieli zginąć przyjmowali wiarę chrześcijańską wbrew swej woli
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
dlatego informacja to podstawa, żeby zrozumiec i samemu podjac decyzje - bez przemocy - zgodnie z zasadą samostanowienia
Dzidka
Oprócz KRZYŻE NA ŚCIANACH, KOLĘDA, OPŁATEK - HYdE PaRK przeczytaj również:
Proszę o pomoc bo już nie mam gdzie prosić!!!!!!!!
a haaa haaa!!!
a co tam, w końcu to syn premiera, a nie \"byle kto\".
SZOPKA NOWOROCZNA A.D. 2010
Weź do ręki opłatek ze stołu
Poszukiwani
Spisek
pomoc finansowa lub porzyczka
Wybory Prezydenckie na Białorusi
Film Wajdy o Lechu Wałęsie
Prezent Dziadka Mroza
Zgoda \"buduje\" wyrzutnie rakiet
Prezydent ułaskawił
POMOC FINANSOWA NA HIPOTEKĘ
to już koniec