książki do szkoły - Stare tematy

Strona 2 z 2    [ Posty: 16 ]

Napisano: 11 lip 2012, 13:23

zwrot za utrzymanie domu jest od trójki dzieci niestety mam dwoje
MOPR- w naturalnej rodzinie dzieci mają od rodziców wsparcie i dom więc moje dzieci napewno wolały by mieć te 68zł i normalny dom bo być może dorobiliby jeszcze za granicą
wszyscy wiemy że kasa jest najważniejsza chyba wiecie coś o tym?
~Miko

Napisano: 12 lip 2012, 13:19

ok, masz dwójke dzieci. ale 1000 zł to za mało na utrzymanie dzieci? wizyty u psychologa w poradni są darmowe, chyba, ze liczysz przejazdy.. czy decydując sie byc rodzinę zastepczą nie przekalkulowałaś czy dasz rade za to utrzymac dzieci? skoro 1000 zł to mało to po co podjełaś sie tej funkcji. sorry, ale jestem rozgoryczona rodzinami zastępczymi. ale w sumie nie chciałabym generalizowac...
~Dora

Napisano: 12 lip 2012, 17:17

wiedziałam że mi nie darujesz że dobijesz leżącego lecz niestety ja jestem już 10 lat RZ takich jak ty pomocników i znawców dawno obes......łam tak napewno nie masz dzieci niestety takie gadanie nie ma sensu jeżeli dzieciom coś się należy będę się o to starać i basta
DZIĘKUJĘ TYM WSZYSTKIM ŻYCZLIWYM CO POTRAFIĄ BYĆ POMOCNYM !!!!!
~Miko

Napisano: 12 lip 2012, 17:57

kończąc temat - jeśli coś się należy to się należy, pewnie. na ksiażki nic się nie należy. ale chyba znasz ustawę... jeśli dobrze zajmujesz się dziećmi - zwracam honor - podziwiam, bo to cieżka praca. jeśli nie - podtrzymuję pogląd, że niektóre rodziny robią to dla pieniędzy. i koniec na tym
~Dora

Napisano: 12 lip 2012, 18:05

niestety ostatni głos należy do moich dzieci one ocenią moją pracę
~Miko

Napisano: 24 lip 2012, 18:53

~Dora
popracuj w wolontariacie , i nie czepiaj się ,skoro wypłacamy dużo większe kwoty dla placówek.
Jest mi przykro, i wstyd za Twoją ocenę.
~```

Strona 2 z 2    [ Posty: 16 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x