to, że pomoc społeczną otrzymują tzw. menele to nie wina pracownika socjalnego tylko chorych przepisów prawa - przykład - zasiłek stały z kwotą 604 zł a najniższa renta inwali. wynosi 597, ktoś, kto nigdy w życiu nie pracował, zachorował bo pił dostanie wyższe świadczenie od tych, którzy zachorowali ale chociaż przepracowali....
czy to wymyślił pracownik scojalny?
to jest jeden z wielu chorych przepisów.....
kto będzie sie kwalifikował do pomocy społecznej po wprowadz
-
- Stażysta
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: kto będzie sie kwalifikował do pomocy społecznej po wpro
Panie Zenku proszę nie rozsiewać kłamstw i nienawiści bo wypisuje Pan same głupotyzenek oko pisze:Żal dupę ściska, że trzeba wstać rano i do tej 7 dotrzeć do biureczka? jednak przywileje sa kopciuchy palą w godzinach pracy - gmina buli za tę przyjemność idę w teren w środowiska na wywiady 0 9 rano wpisuję w zeszyt wyjście i po dwóch godzinach "rejon" obskoczony zatem na chatę i od 12 wolne a gmina buli co miesiąc za nie przepracowane godziny w socjal job. Bardzo dobrze, że podopieczny otrzymuje identyczna pomoc co zarobek socjalnej/nego zatem winniście się zastanowić się nad zmianą swojego statusu.zisis1 pisze:Jak dla mnie, to mogą dawać za darmo nawet i po 1000zł na każde nowe dziecko co miesiąc. Chciałbym też, żeby za uczciwą pracę płacili choćby tyle, ile wynosi średnia krajowa. Po to, by mnie szlag nie trafiał, że moi podopieczni bez pracy osiągają dochody niemal takie same jak ja.

Oprócz kto będzie sie kwalifikował do pomocy społecznej po wprowadz - Pomoc społeczna (forum ogólne) przeczytaj również:
Z innej beczki
jak to jest
pomoc w ramach FEAD - dla kogo?
DPS pilne!!
500 na dziecko a okresówki
stały
specjalizacja I stopnia
Pytanie do was!
umieszczenie w dps przy doracy tymczasowym
zza ubezpieczenie
zasiłek stały a zakład karny-pilne!!!!!!!!
zmiana okresowego
okresowy-data wniosku a przyznanie
Dane
Wolne miejsce
zasiłek celowy