kto chce stworzyć KIS??

Wybrane tematy:
KIS - Ukraina CIS i ubezpieczenie zdrowotne ubezpieczenie w CIS utworzenie kis w ops kto chce stworzyć KIS?? KIS
~meg

kto chce stworzyć KIS??

Post autor: ~meg »

Zwracam się do wszystkich osób z woj.warmińsko-mazurskiego którzy chcieliby utworzyć w swojej miejscowości Klub Integracji Społecznej.Z chęcią im z tym pomożemy gdyż piszemy projekt na akcje informacyjno-szkoleniową,która umożliwi nam zaproszenie chętnych osób i udzielenie pomocy w utworzeniu KISu.
~person

Re: kto chce stworzyć KIS??

Post autor: ~person »

szkoda, że nie pracuje w W-M...
~Barbara

Post autor: ~Barbara »

Meg przeslij nam jakies materiały , regulamin o tworzeniu KIS-u - nasz fax 024 2601042 lub [email protected]

Dziękuje
~Róża

Post autor: ~Róża »

Jestem z Warmińsko-mazurskiego. chciałabym założyć KIS. Bardzo proszę o pomoc. Mój e-mail : [email protected]
Z góry dziękuję wszystkim za chęć pomocy.
~Monika

Post autor: ~Monika »

Nasze Stowarzyszenie chciałoby utworzyc KIS. O srodki chcemy aplikowac do EFS Proszę o pomoc, jak się do tego zabrac. Z góry serdecznie dziekuję. Mój e-mail : [email protected]
~Gabi

Post autor: ~Gabi »

Ośrodek w który pracuję chciałby utworzyc KIS w ramach projektu z EFS bardzo proszę o pomoc jak się do tego zabrać. Z góry serdecznie dziękuje. Mjoj meil [email protected] , lub fax 071-389-81-23
~kis korsze

Post autor: ~kis korsze »

meg a skąd jesteś?
mój klub istnieje od 2005 roku
i jest ok, powoli do przodu-też jestem z warmii i mazur
~agasek

Post autor: ~agasek »

Kochana/y \"kis korsze\". Jeśli zajrzysz jeszcze na tę stronę, odezwij się do mnie. Chcę utworzyć KIS i potrzebuję wsparcia [email protected]
~sylwia

Post autor: ~sylwia »

meg ja również proszę o materiały [email protected] dzięki
~Jadwiga

Post autor: ~Jadwiga »

Pracuję w OPS w Wałczu, również zamierzamy stworzyć w naszym Ośrodku KIS i szukamy wszelkich informacji na ten temat zwłaszca od tych, którzy mają w tym względzie doświadczenie mój meil: [email protected]
ODPOWIEDZ