Mam 32 lata .Wykształcenie średnie pełne i zawód technika administracji. Od kilku miesiecy odbywam staż podczas ,którego zapoznalam sie z pracą socjalną.
Pragnę podjąc nauke w Kolegium Pracownikow Socjalnych w Czeladzi. Nauka w systemie zaocznym jest płatna.
Staż kończę w pażdzierniku.(więc sami rozumiecie,że praca dla mnie jest niezbędna aby nabyc uprawnienia do wykonywania zawodu). Prosze o kontakt jesli macie jakies informacje na temat ofert pracy z woj. ślaaskiego.
Za jakikolwiek odzew dziękuję.
Szukam Pracy
Re: Szukam Pracy
Szukam pracy. Ukończyłam Akademię Święt. na kierunku Pedagogika Opiekuńcza i Pracy Socjalnej (studia 5-cio lenie mgr. stacjonarne) odbyłam 10-cio miesięczny staż w MGOPS jako pracownik socjalny oraz pracowałam na umowę na czas określony przez 6 mies. w w/w instytucji.
Re: Szukam Pracy
Aniu, to dziwne, że w MGOPS zatrudnili Cię na stanowisku pracownika socjalnego, bo formalnie-po kierunku \"pedagogika opiekuńcza i pracy socjalnej\"-nie masz kwalifikacji do wykonywania tego zawodu. Widocznie na Twoje szczęście kierownictwo MGOPS nie znało przepisów.
Oprócz Szukam Pracy - Kluby Integracji Społecznej, Spółdzielnie Socjalne przeczytaj również:
POMÓŻCIE MI PROSZĘ
ubezpieczenie zdrowotne
mieszkanie
KIS
ustna forma
środki UE dla organizacji pozarządowych
LINK
Mieszkanie dla więznia
Kapitał Ludzki - kontrakt socjalny
Jak utworzyć KIS
uchylanie sie od podjęcia pracy interwencyjnej
kto chce stworzyć KIS??