Kapitał Ludzki - kontrakt socjalny
Kapitał Ludzki - kontrakt socjalny
Program Kapitał Ludzki w dziale 7.1.1 wymaga pracy z klientem na kontrakcie socjalnym prosze jesli ktos juz taki ma o jeden gotowy (żebym miała cos na wzór) poniewaz brak mi pomysłu
Re: Kapitał Ludzki - kontrakt socjalny
Jeśli ktos ma wzór kontraktu socjalnego do pracy z uczestnikiem programu systemowego prosze o wzór. Pilne to nasz email: [email protected]
-
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Ja rowniez poprosze jesli kotos ma juz wzor kontraktow socjalnych odnosnie projektow systemowych w programie Kapital Ludzki-Dzialanie 7.1 Promocja integracji spolecznej
Kasia
-
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Ja rowniez poprosze jesli kotos ma juz wzor kontraktow socjalnych odnosnie projektow systemowych w programie Kapital Ludzki-Dzialanie 7.1 Promocja integracji spolecznej moja poczta [email protected]
Kasia
Ja również bardzo proszę o wzór.Będę wdzię[email protected]
cZyż nie sądzicie że druk kontraktu może być wykorzystany ten którym sie posługujemy tylko odpowiednio musi zostać oznaczony czyli np. naklejki logo projektu w/g wytycznych oznaczania dokumentów
Bardzo proszę o wzór kontraktu socjalnego w ramach programu systemowego Po KL na [email protected]
Rowniez prosze o przeslanie na adres [email protected]
Jeżeli ktoś posiada wzór kontraktu socjalnego w ramach POKL to proszę o przesłanie na [email protected] Pozdrawiam
Oprócz Kapitał Ludzki - kontrakt socjalny - Kluby Integracji Społecznej, Spółdzielnie Socjalne przeczytaj również:
ubezpieczenie zdrowotne
mieszkanie
KIS
ustna forma
środki UE dla organizacji pozarządowych
LINK
Mieszkanie dla więznia
Szukam Pracy
Jak utworzyć KIS
uchylanie sie od podjęcia pracy interwencyjnej
kto chce stworzyć KIS??
programy realizowane w KIS