Kto podpisał wniosek o zapotrzebowanie U Was??

Wybrane tematy:
Deputat węglowy zaświadczenie o dochodach Emerytura w marcu Potrącenie nadpłaty świadczenia uzupełniającego proszę sprawdzcie Śmierć zarządcy co dalej?
ODPOWIEDZ
Monika23
Praktykant
Zajmuję się: Dodatki mieszkaniowe
Kontakt:

Kto podpisał wniosek o zapotrzebowanie U Was??

Post autor: Monika23 »

Czy wniosek podpisały dwie osoby skarbnik i Wójt lub kierownik GOPS
muusia
Starszy referent
Zajmuję się: dodatki mieszkaniowe
Kontakt:

Re: Kto podpisał wniosek o zapotrzebowanie U Was??

Post autor: muusia »

podpinam się
Gosia1981
Referent
Zajmuję się: DM

Post autor: Gosia1981 »

Wniosek należy przekazać w formie elektronicznej za pośrednictwem aplikacji CAS pt. "PS-PSVA-WNIOSEK_DCZ-KN" , a następnie obligatoryjnie wniosek podpisany przez prezydenta/burmistrza/wójta gminy oraz skarbnika gminy, i przesłać na adres Urzędu Wojewódzkiego. Takie pismo otrzymaliśmy epuap w dniu wczorajszym.
monelia100
Stażysta
Zajmuję się: SR
Kontakt:

Post autor: monelia100 »

Gosia1981 pisze: 20 sty 2021, 10:30 Wniosek należy przekazać w formie elektronicznej za pośrednictwem aplikacji CAS pt. "PS-PSVA-WNIOSEK_DCZ-KN" , a następnie obligatoryjnie wniosek podpisany przez prezydenta/burmistrza/wójta gminy oraz skarbnika gminy, i przesłać na adres Urzędu Wojewódzkiego. Takie pismo otrzymaliśmy epuap w dniu wczorajszym.
Czyli ma byc podpis i burmistrza i skarbnika?
Gdzie w casie jest to zapotrzebowanie?
Gosia1981
Referent
Zajmuję się: DM

Post autor: Gosia1981 »

monelia100 pisze: 20 sty 2021, 10:48
Gosia1981 pisze: 20 sty 2021, 10:30 Wniosek należy przekazać w formie elektronicznej za pośrednictwem aplikacji CAS pt. "PS-PSVA-WNIOSEK_DCZ-KN" , a następnie obligatoryjnie wniosek podpisany przez prezydenta/burmistrza/wójta gminy oraz skarbnika gminy, i przesłać na adres Urzędu Wojewódzkiego. Takie pismo otrzymaliśmy epuap w dniu wczorajszym.
Czyli ma byc podpis i burmistrza i skarbnika?
Gdzie w casie jest to zapotrzebowanie?
podobszar PS, tytuł "PS-PSVA-WNIOSEK_DCZ-KN", tylko nie wiem z jakiego jesteś województwa.
heroska
Stażysta
Zajmuję się: DM/DE
Kontakt:

Post autor: heroska »

Gosia1981 pisze:Wniosek należy przekazać w formie elektronicznej za pośrednictwem aplikacji CAS pt. "PS-PSVA-WNIOSEK_DCZ-KN" , a następnie obligatoryjnie wniosek podpisany przez prezydenta/burmistrza/wójta gminy oraz skarbnika gminy, i przesłać na adres Urzędu Wojewódzkiego. Takie pismo otrzymaliśmy epuap w dniu wczorajszym.
Ja mam wysłać poprzez ePUAP podpisany przez kierownika (dowiadywałam się w Urzędzie Miejskim, że może podpisać kierownik - przynajmniej u nas - lubuskie)
W CASie nic wysyłać nie muszę.
ODPOWIEDZ