Kto u was zajmuje sie paierkowa robotą w komisji
Kto u was zajmuje sie paierkowa robotą w komisji
pisma wezwania konnstruowanie pism itp.
Bo u nas mamy obsługe administracyja ale w efekcie kończy sie , że komisja ma sama sobie napisać , odpisać .Ta Pani tylko przepisuje to na komputerze i nadaje kolejny numerek z akt. ( dostaje kupe kasy za nic ) a na nas jako komisji wszystko spoczywa za marne grosze. Napiszcie jak jest to u was.
Bo u nas mamy obsługe administracyja ale w efekcie kończy sie , że komisja ma sama sobie napisać , odpisać .Ta Pani tylko przepisuje to na komputerze i nadaje kolejny numerek z akt. ( dostaje kupe kasy za nic ) a na nas jako komisji wszystko spoczywa za marne grosze. Napiszcie jak jest to u was.
Re: Kto u was zajmuje sie paierkowa robotą w komisji
a czy ma dodatkowe wynagordzenie
nie dostaje,bo robi to w ramach swojego zakresu obowiązków na etacie w urzędzie, w godzinach pracy
pytam bo jestem przewodniczaca i okazuje sie powinnam harować po godzinach pracy bo trzeba sterte pism odpisać a na komisji się tego nie da zrobić. i buntuję sie w tym temacie.
a czy mozesz napisać w jakim zakresie to robi w srcóie czym się zajmuje ?
przewodniczący lub pełnomocnik wójta lub burmistrza
to przewodniczacy bierze wieksza kasę
a po co Marta drążyć? tylko ciśnienie sobie podnosisz. Są gminy, gdzie komisje nic nie robią, bo sekretarz jest pełnomocnikiem i w ramach obowiązków, prowadzi całą papierkową robotę i są takie, gdzie jedna osoba musi biedzić się ze wszystkim sama. Jak sobie wywalczysz, tak będziesz miała.
a ja jestem pełnomocnikiem i pracownikiem socjalnym. Za dodatkowe zadanie- i prowadze w tym wszystkie papiery- nie mam ani złotówki. I co???? Robic trza i tyle.
Oprócz Kto u was zajmuje sie paierkowa robotą w komisji - Uzależnienia, Bezdomność przeczytaj również:
psycholog w komisji
członek Komisji na Grupie Roboczej
opłata za schronisko ,a dochód bezdomnego
kontrola sklepu- jak zrobić
Co kontrolujecie w punktach sprzedazy podczas kontroli????
sprawozdania
wynagrodzenie za kontrole w sklepach
dofinansowanie druzyny
Magda 11
duży problem!!!!!!
opiekun prawny osoby bezomnej
Zapowiednik w Opaleniu
PRACOWNIK
WYPROWADZKA BEZDOMNYCH Z GMINY
paczki z korkowewgo
Izby wytrzeźwień