Kto wygra ten wygra ... - HYdE PaRK

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]

Napisano: 22 lut 2015, 16:42

... ale niech nikt nie powie, że nie wiedział:

https://niezalezna.pl/64430-janusz-rewin ... -na-wiosne
felipo

Napisano: 22 lut 2015, 17:00

pietrzak
Młodość
Jan Stefan Pietrzak urodził się na warszawskim Targówku jako syn Wacława i Władysławy z Majewskich. W bardzo młodym wieku został posłany przez matkę do wojska. W latach 1948–1957 był kolejno słuchaczem Korpusu Kadetów im. gen. Karola Świerczewskiego oraz Oficerskiej Szkoły Radiotechnicznej w Jeleniej Górze. Po odejściu z wojska pracował w Warszawskich Zakładach Telewizyjnych przy produkcji telewizorów. Studiował również na kursie wieczorowo-zaocznym na Wydziale Socjologii Wyższej Szkoły Nauk Społecznych przy KC PZPR, którą ukończył w roku 1968. Był członkiem Związku Młodzieży Polskiej, a także Polskiej Zjednoczonej Partii Robotniczej. Po latach przyznał w wywiadzie dla Rzeczpospolitej (1994): Nie miałem nic przeciwko zastanej rzeczywistości. Nie walczyłem z nią, ja z niej wyrastałem – byłem w ZMP, w partii. Socjalizm brałem wprost (...). Dlatego w radzie robotniczej uchodziłem za krzykacza
a potem był naczelnym wentylem peerelu a teraz już jest naczelną pistubą
rewiński
może kiedyś i kogoś śmieszył ale teraz to już jest śmiesznie druga pistuba bo nikt go już nie chce
do powyżej

Napisano: 22 lut 2015, 21:02

Nie mam żadnych argumentów by dyskutować merytorycznie ale właśnie posrałem się więc wezmę to gó...wno z gaci i wymaże nim przeciwników.
do powyżej

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem