Ostatni. Co Wy z tym zapłaceniem?nowa123 pisze:Który rachunek powinnam uwzględnić do obliczeń DM? Wniosek złożony 08 maja
Zdaję sobie sprawę. No cóż, ktoś popełnił błąd, a my tu jesteśmy od tego, żeby szukać odpowiedzi i rozwiązań, naprawiać błędy.Wojownik pisze:do Krwawa proszę Ciebie Krwawa uczono mnie przez długie lata że rachunki muszą być opłacone więc ja żądam tego od klientów?
Dobrze uczono. Rachunki powinny by płacone i to w terminie, to nie podlega dyskusji. Dyskutujemy jednak wydatki do celów dodatków mieszkaniowych, a tu ugruntował się pogląd, że fakt opłacenia nie ma znaczenia. Przede wszystkim nie wynika to z przepisu prawa a po drugie zaprzeczałoby idei dodatków. Po trzecie urzędnik gminy nie powinien zajmować się rozliczeniami osób trzecich.Wojownik pisze:uczono mnie przez długie lata że rachunki muszą być opłacone
w klasycznym przypadku urzędnik nawet NIE MA MOŻLIWOŚCI zajmować się tym (dla uproszczenia pomijam przypadki szczególne).PCW pisze:urzędnik gminy nie powinien zajmować się rozliczeniami osób trzecich.