Kurs samoobrony dla pracowników socjalnych - Kadry

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]

Napisano: 04 sty 2014, 20:50

Szanowni Państwo!

Zwracam się do Was z prośbą o wyrażenie opinii na temat oferty szkolenia podnoszącego wasz poziom bezpieczeństwa w czasie pracy w terenie u klienta.

Czas trwania takiego kursu to zaledwie 3 miesiące. Proste systemy obezwładnienia i obrony przed napastnikiem opracowane zostały w oparciu o odruchy które każdy uczestnik posiada. Nie trzeba trenować latami aby skutecznie móc się bronić. Jestem funkcjonariusze jednej ze służb. Studiuję prace socjalną i coraz częściej słyszę o incydentach przestępczych na pracownikach socjalnych.

Zapraszam do wyrażenie opinii oraz który ośrodek pomocy społecznej reprezentują Państwo.

Jestem z Katowic.

Pozdrawiam!
~Marcin

Napisano: 04 sty 2014, 23:41

Jestem za!
~adi

Napisano: 05 sty 2014, 0:28

my jesteśmy po takich kursach, każdy pracownik socj mam gaz pieprzowy w areozolu , i telef kom, w trudne środowiska idziemy w asyście policjanta lub strażnika miejskiego . Mi osobiście bardzo dużo dały szkolenia z pracy z trudnym klientem jak wyciszyć, jak reagować w różnych sytuacjach a nawet jak ustawić biurka w pokoju żeby była możliwość reakcji. Jednak nigdy nie można mieć poczucia pełnego bezpieczeństwa taka praca.
~ida

Napisano: 06 sty 2014, 22:45

Dziękuję za twórcze dla mnie opinie. Proszę o kolejne. Pozdrawiam!
~Marcin

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x