kwota dotacji na uczestnika ŚDS

Wybrane tematy:
ŚDS a wywiady środowiskowe po 15.11.2021 JAK LICZYĆ FREKWENCJĘ W KLUBIE SENIORA Obok Lasu - dom opieki dla osób starszych Czy mogę skierowac do ŚDS klub seniora - czy może tam być oddelegowany pracownik socjalny OPS? ŚDS- likwidacja odpłatności a waloryzacja
~Wioletta

Re: kwota dotacji na uczestnika ŚDS

Post autor: ~Wioletta »

Prowadzę SDS w woj. lubelskim, dotacja obecnie wynosi 916,00 zł.
~JOLA

Post autor: ~JOLA »

Od 01 lipca 2008 w małopolskim zmieniono finansowanie śds i tak dofinansowanie dla typ A - 830,00 zł dla typu B, C, AB, ABC - 870 zł. Pozdrawiam.
~aja

Post autor: ~aja »

łódzkie-prawie 850
~natasza

Post autor: ~natasza »

okazuje się,że \"kasiek\" która podjęła temat spotkała się z najniższą dotacją. czy ktoś ma inormacje na temat wyrównania dotacji na uczestnika chociażby w obrębie województwa. z tego co mi wiadomo różnica w zachodniopomorskm waha się między 200-300 zł na uczestnika w poszczególnych domach. czy zależy to od zaradności kierownika?
~kasiek

Post autor: ~kasiek »

Drodzy moi, faktem jest,że wątek podjęłam w ubiegłym roku, a do tego czasu dotację zwiększono nam -mamy 700.Od czego zależy wysokość? Pojęcia nie mamy, byliśmy przekonani, że to kwestia województwa, ale jak widać w samym zachodniopomorskim rozbeżności są duże.
~maro

Post autor: ~maro »

Dotacje od maja tego roku w warmińsko mazurskim wynosi 974 zł.
~Maja

Post autor: ~Maja »

Prowadzę dom w lubuskim - kwota dotacji na 1 mieszkańca - 660 zł miesięcznie - pozdrawiam
~apa

Post autor: ~apa »

w łódzkiem do końca 2008 roku różnica między domami wynosiła ponad 600 zł. Od 2009 ujednolicono finansowanie ŚDS-ów i kwota wynosi 880 zł/uczestnika
~apa

Post autor: ~apa »

w łódzkiem do końca 2008 roku różnica między domami wynosiła ponad 600 zł. Od 2009 ujednolicono finansowanie ŚDS-ów i kwota wynosi 880 zł/uczestnika
~~mira

Post autor: ~~mira »

a od której do której macie otwarty ŚDS? Czy w soboty też pracujecie?
ODPOWIEDZ