kwota dotacji na uczestnika ŚDS

Wybrane tematy:
ŚDS a wywiady środowiskowe po 15.11.2021 JAK LICZYĆ FREKWENCJĘ W KLUBIE SENIORA Obok Lasu - dom opieki dla osób starszych Czy mogę skierowac do ŚDS klub seniora - czy może tam być oddelegowany pracownik socjalny OPS? ŚDS- likwidacja odpłatności a waloryzacja
~Izabela

Re: kwota dotacji na uczestnika ŚDS

Post autor: ~Izabela »

Zosia masz rację jest jednak jeden problem nie ma jeszcze rozporządzeń w spraie funkcjonowania Środowiskowych Domów Samopomocy.
~olga

Post autor: ~olga »

kwota budżetu: 12: ilość uczestników i wychodzi dotacja na 1 uczestnika (zarzadzenie kierownika) u nas 909zł
~Katarzyna

Zwracam się z ogromną prośbą do wszystkich ludzi

Post autor: ~Katarzyna »

Zwracam sie z ogromną prośba do wszystkich ludzi dobrej woli o pomoc.Trzy lata temu pochowałam 33letnią córkę i wychowuję po niej dziecko.Obecnie muszę wyprowadzić się z mieszkania w którym mieszkałam 30 lat gdyż po śmierci córki moje nieudane przez lat małżeństwo runęło.Mając 60 lat zaczynam życie od nowa z niewielką różnicą nie jestem już zdolna do pracy i mam głodową emeryturę.Serdecznie proszę o pomoc.

[email protected]
~Izabela

Post autor: ~Izabela »

Wielkopolska - koszt utrzymania 1 uczestnika w 2009 roku to 1.020 zł:)
~Jaro

Post autor: ~Jaro »

Warmińmsko-mazurskie w tym roku również 1000 - tak jak mod roku.......
~Maja

Post autor: ~Maja »

Lubuskie - 660 zł
~Alka

Post autor: ~Alka »

Opolskie -877 zgroza !!
~Enia

Post autor: ~Enia »

Pomorskie 810,00
~WOJ

Post autor: ~WOJ »

Witam. Proszę o informację, gdzie można znaleźć średnią miesięczną wojewódzką kwotę dotacji na jednego uczestnika dla woj. śląskiego. Z góry dziękuję za pomoc.
~WOJ

Post autor: ~WOJ »

????????
ODPOWIEDZ