Ładny kwiatek:)

Wybrane tematy:
świetlice środowiskowe w 2015 r.? Zachowaj trzeźwy Umysł Szkolenie- kontrola przedsiębiorców sprzedających alkohol przez GKRPA organizacja koloni programem terapeutycznym leczenie z.stały-alkohol
~Józek

Re: Ładny kwiatek:)

Post autor: ~Józek »

P.S.
A Lucy to się do tej roboty chyba nie nadaje. Z takimi wątpliwościami to może coś innego warto w życiu robić?...:) Bez urazy
~Z.K

Post autor: ~Z.K »

przepraszam, jeśli Józku zrozumiałeś moją odpowiedź jako groźbę, nie to było moja intencją
~bas

Post autor: ~bas »

a ja nieraz mam dosyć szkoleń z teoretykami, których wiedza czysto naukowa nie jest dla mnie wystarczajaca. Jozek ma rację powinien być umiar, ale z własnego doswiadczenia wiem że po szkoleniach z byłym narkomanem , alkoholikiem patrzę na ten problem nieco inaczej, przekaz jest głębszy.
~Józek

Post autor: ~Józek »

Z.K. a dlaczego Pana usunięto ze wszystkich szkoleń firmy szkoleniowej i zastapiono innym uzależnionym wykładowcą? Firma powinna stac murem za swoimi wykładowcami, a tu widać usunięto Pana z planowanych szkoleń i z historii dotychczasowych \"sukcesów\" firmy... Jak faraona Echnatona nawet wykreślono ze szkoleń, w których brał pan udział... Mimo wszystko współczuję. No chyba, że nigdy Pan faktycznie nie brał udziału w tych szkoleniach, albo że jest to tylko błąd techniczny w Internecie i w harmonogramach szkoleń i wszędzie indziej...
~--

Post autor: ~-- »

jozku...czy ty ormowcem byłeś...tak śledzisz i patrzysz na to oti...żal ci czy co?....coś mi tak rynkiewiczem śmierdzisz
~jolka

Post autor: ~jolka »

adamem rynkiewiczem?
ODPOWIEDZ