legitymacja pracownika socjalnego

Wybrane tematy:
odpłatność za DPS - żyjące dzieci i wnuki Odpłatność za DPS sposób nalicznia świadczenie ratownicze- mieszkaniec DPS Ustalenie odpłatności DPS - stare zasady Decyzja OPS mam płacić a z czego mam żyć Wywiady alimentacyjne u dzieci
ODPOWIEDZ
~Iwona

legitymacja pracownika socjalnego

Post autor: ~Iwona »

na jakiej podstawie jest wydawana pracownikowi socjalnemu zatrudnionemu w DPS-sie legitymacja pracownika socjalnego, czy jest do tego potrzebne jakieś zarządzenie kierownika o legitymacjach służbowych czy też wynika to z jakiś innych przepisów - znam rozporządzenie MINISTRA PRACY I POLITYKI SPOŁECZNEJ z dnia 8 czerwca 2012 r.w sprawie rodzinnego wywiadu środowiskowego, gdzie jest mowa o legitymacji pracownika socjalnego - ale czy to dotyczy również pracownika w DPS-sie?

~ mikka

Re: legitymacja pracownika socjalnego

Post autor: ~ mikka »

Tak, czasami jest potrzebna w urzędach lub w kolejce do lekarza oczywiście z Mieszkańcem.
~XXL

Post autor: ~XXL »

a kto wydaje w DPS dla pracującego tam pracownika socjalnego legitymację-Dyrektor tej placówki? A samą legitymację skąd zamawiacie?
~Iwona

Post autor: ~Iwona »

Tak wiem, że się przydaje ale moje pytanie dotyczy samego faktu jej wydania. Kto i na jakiej podstawie?
~ mikka

Post autor: ~ mikka »

druk zamówiliśmy z drukarni, i musieliśmy wyrobić okrągłą pieczątkę dps ja mam jeszcze stara na podstawie art 105 i 121 us o po z 2004
~aga

Post autor: ~aga »

a gdzie zamawiacie te legitymacje z drukami
~neta

Post autor: ~neta »

ja zamawiam druki i legitymacje tutaj www.pap-com.info.pl mają zgodne z dziennikami ustaw
~Ola

Post autor: ~Ola »

Teraz dopiero obudziliście się z legitymacją??? Jak pracownik socjalny mogł poruszac sie w terenie bez legitymacji?
~ania
VIP
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: ~ania »

czy ja dobrze rozumiem legitymację ma wydać dyrektor placówki? Dom zamówi druk a dyrektor przystawia pięczątkę i już?

ania
~dps

Post autor: ~dps »

TAK
ODPOWIEDZ