legitymacja pracownika socjalnego
legitymacja pracownika socjalnego
na jakiej podstawie jest wydawana pracownikowi socjalnemu zatrudnionemu w DPS-sie legitymacja pracownika socjalnego, czy jest do tego potrzebne jakieś zarządzenie kierownika o legitymacjach służbowych czy też wynika to z jakiś innych przepisów - znam rozporządzenie MINISTRA PRACY I POLITYKI SPOŁECZNEJ z dnia 8 czerwca 2012 r.w sprawie rodzinnego wywiadu środowiskowego, gdzie jest mowa o legitymacji pracownika socjalnego - ale czy to dotyczy również pracownika w DPS-sie?
Re: legitymacja pracownika socjalnego
Tak, czasami jest potrzebna w urzędach lub w kolejce do lekarza oczywiście z Mieszkańcem.
a kto wydaje w DPS dla pracującego tam pracownika socjalnego legitymację-Dyrektor tej placówki? A samą legitymację skąd zamawiacie?
Tak wiem, że się przydaje ale moje pytanie dotyczy samego faktu jej wydania. Kto i na jakiej podstawie?
druk zamówiliśmy z drukarni, i musieliśmy wyrobić okrągłą pieczątkę dps ja mam jeszcze stara na podstawie art 105 i 121 us o po z 2004
ja zamawiam druki i legitymacje tutaj www.pap-com.info.pl mają zgodne z dziennikami ustaw
Teraz dopiero obudziliście się z legitymacją??? Jak pracownik socjalny mogł poruszac sie w terenie bez legitymacji?
-
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
czy ja dobrze rozumiem legitymację ma wydać dyrektor placówki? Dom zamówi druk a dyrektor przystawia pięczątkę i już?
ania
Oprócz legitymacja pracownika socjalnego - Domy Pomocy Społecznej, Zakłady Opiekuńczo-Lecznicze przeczytaj również:
Problem z naliczeniem odpłatności za DPS
POW jakto jest z kontraktami?
wynagrodzenie zasadnicze na umowie
co robić zanim do ZOL-u
życie w kurniku
zaproszenie
zajęcie emerytury przez komornika
,Dps
czy wydajecie decyzję w sprawie opłaty wniesionej zastępczo przez gminę z tyt. pobytu mieszkańca w DPS?
jaką wydać decyzję -nową czy zmieniającą
pomocy
Opłata za pobyt w dps z oszczędności Mieszkanki
mgops
Podwyższona odpłatność - stare zasady
kierowanie do dps
WZÓR - rozwiązanie umowy z córką