Likwidacja barier technicznych, architektonicznych wzor pism - PFRON - zadania powiatów

Strona 1 z 1    [ Posty: 2 ]

Napisano: 03 maja 2018, 21:06

Wnioski na likwidacje barier w komunikowaniu sie, architektonicznych rozatrywane u nas będą w czerwcu. Mija 30 dni od momentu złożenia wniosku i nie mam pomysłu na wzór pisma. Może macie jakieś propozycje.
Smutna
Stażysta
Od: 16 wrz 2016, 20:19
Zajmuję się:

Napisano: 04 maja 2018, 13:32

To nie pismo ale może warto na przyszłość pomyśleć o oświadczeniu (oczywiście dostosowanym do własnych potrzeb):

Uprzedzony o odpowiedzialności karnej za składanie fałszywych zeznań zgodnie z art. 233 § 1 k.k., który brzmi: „Kto, składając zeznanie mające służyć za dowód w postępowaniu sądowym lub innym postępowaniu prowadzonym na podstawie ustawy, zeznaje nieprawdę lub zataja prawdę, podlega karze pozbawienia wolności do lat 3”.
Oświadczam, że zostałem(am) poinformowany(a), iż:
złożony przeze mnie wniosek o dofinansowanie ze środków Państwowego Funduszu Rehabilitacji Osób Niepełnosprawnych zostanie rozpatrzony po otrzymaniu przez MOPR w ... informacji z PFRON o wysokości środków finansowych przypadających w roku 20…. na realizacje zadań z zakresu rehabilitacji społecznej i zawodowej oraz podjęcia przez Radę Miasta.... uchwały dotyczącej podziału tych środków,
informację o sposobie rozpatrzenia wniosku otrzymam w ciągu 14 dni od daty podjęcia przez Radę Miasta..... uchwały w sprawie podziału w/w środków finansowych.
wolfnash
Awatar użytkownika
Referent
Od: 02 mar 2016, 10:36
Zajmuję się: Rehabilitacja społeczna, WTZ, AS i wszytko co dorzucą w tym zakresie.

Strona 1 z 1    [ Posty: 2 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x