Witam
Jak jest u Was czy już coś wiecie? od kiedy likwidowane jest u Was stanowisko?os stycznia czy od czerwca? rozmawiał już z wami ktoś oficjalnie?
no to nie fajnie by cię załatwiliebk pisze: ↑08 wrz 2021, 8:06U nas też nie było przyjęcia na 500 plus. Byłam zatrudniona na innym stanowisku i zostałam przesunięta na 500 a na moje miejsce przyjęli dziewczynę. Argument był taki, że 500 plus lepiej żeby obsługiwał pracownik z doświadczeniem. Teraz jak zabierają świadczenie do ZUS to nie ma już argumentów, że pracownik doświadczony tylko, że jest likwidacja stanowiska.
Już mnie załatwili niestety.urzędas pisze: ↑10 wrz 2021, 8:17no to nie fajnie by cię załatwiliebk pisze: ↑08 wrz 2021, 8:06U nas też nie było przyjęcia na 500 plus. Byłam zatrudniona na innym stanowisku i zostałam przesunięta na 500 a na moje miejsce przyjęli dziewczynę. Argument był taki, że 500 plus lepiej żeby obsługiwał pracownik z doświadczeniem. Teraz jak zabierają świadczenie do ZUS to nie ma już argumentów, że pracownik doświadczony tylko, że jest likwidacja stanowiska.