Centrum Swiadczen socjalnych w Lodzi, czystki sie zaczely 12 osob juz wylecialo, dostaly wypowiedzenia, kilku na emeryturu jest koszmar a dyrekcja ma gebe usmiechnieta i pierdoly opowiada ale same u siebei trzy nygusy czystek nie robia, kierownikow tez nie ruszja a wywalaja tych co robia.!!!!!
no przykra sprawa
nikt o tym nie wspomina, ile osób straci pracę
u mnie w 2016 zatrudnili dziewczynę, aktualnie jest na l4, potem macierzyński, więc u nas sprawa póki co jest w zawieszeniu, czy będzie miała gdzie wracać, różnie bywa do tego czasu może coś się zwolni
no przykra sprawa
nikt o tym nie wspomina, ile osób straci pracę
u mnie w 2016 zatrudnili dziewczynę, aktualnie jest na l4, potem macierzyński, więc u nas sprawa póki co jest w zawieszeniu, czy będzie miała gdzie wracać, różnie bywa do tego czasu może coś się zwolni
W każdej wypowiedzi opozycji jest to podkreślane, szacują że ok 8 tys. os.
W każdej wypowiedzi opozycji jest to podkreślane, szacują że ok 8 tys. os.
dla mnie bardziej skupiają sie na zusach akurat w tej kwestii, że niskie zarobki a dodatkowa praca
owszem, wspominają, że będą zwolnienia ale nic to jakoś nie daje .... a myślę, że dla zusu też samo "gadanie" nic nie da
Jejciu... niech do Was dojdzie, że mają Was/nas w czterech literach i pogódźcie się z tym bo ciągle się łudzicie, nie wiem po co i na co...
Np. policja chciała podwyżek na dniach to nawet protestu nie zaczęli a jedynie coś wspominali trochę o tym i co? Na dniach dostali po 677 zł brutto podwyżek w ekspresowym tempie.
Jakby cokolwiek komukolwiek zależało na nas to by to wyglądało inaczej i bez tego całego cyrku z teatrzykiem i pokazówką.
Morał? Wszyscy jesteśmy w d... a jedynie Państwo potrzebuje dobrych nastrojów w służbach i tyle.