likwidacjabarier-łazienka - Stare tematy

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]

Napisano: 16 lis 2015, 9:25

Witajcie ,
osoba niepełnosprawna złożyła wniosek o wyłożenie płytek w łazience po analizie wniosku okazało się że budynek , w którym znajduje się łazienka ma charakter pomieszczenia gospodarczego. Mam wątpliwości co do możliwości przyznania pomocy wydaje mi się ,że nie nie ma takiej możliwości, ale zawsze lepiej mieć potwierdzenie od innych.
misia86_2010
Praktykant
Od: 13 lis 2015, 11:27
Zajmuję się:

Napisano: 16 lis 2015, 15:55

kilka lat temu miałem podobny przypadek i napisaliśmy w piśmie, żeby wnioskodawca dostarczył odpowiedni dokument (nie pamiętam czy z nadzoru budowlanego czy to z gminy miało być, ale w sumie to obojętne skąd) potwierdzający, że dany budynek figuruje jako mieszkalny, i że jest on zamieszkiwany przez wnioskodawcę. w przypadku niedostarczenia w/w dokumentów - brak dofinansowania
pcprkolb

Napisano: 17 lis 2015, 9:39

tak też myślałam że bez dokumentu się nie obejdzie, najgorsze że rodzina bardzo potrzebująca a tu ręce związane, dziękuję za pomoc
Gość

Napisano: 18 lis 2015, 8:20

czekaj czekaj

łazienka to pomieszczenie gospodarcze, lekko przystosowane na bycie łazienką, czy ogólnie budynek w którym osoba niepełn. mieszka i znajduje się wspomniana łazienka to budynek gosp.?
Tomasz1981
Awatar użytkownika
Inspektor
Od: 30 paź 2015, 14:05
Zajmuję się: REHABILITACJA SPOŁECZNA

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x