logowanie do aplikacji quickstat do sprawozdań SR

Wybrane tematy:
Podpis klienta pod wywiadem POMOST STD Błąd sprawozdania Sprawozdania MRiPS-06 (wersja 1.04a) za 2021 Odnowienie certyfikatu Brak możliwości wygenerowania sprawozdania SKŁ ZDR pytanie odnośnie poprawności danych problem z wydrukiem informacji /decyzji w Sygnity
~kama

logowanie do aplikacji quickstat do sprawozdań SR

Post autor: ~kama »

Witam , co sie dzieje, że nie mogę się zalogować do sprawozdań ze SR poprzez quickstat który przekierowywuje do CAS a tam nie można się zalogować, czy znowu jakieś ulepszenie utrudniające pracę?
Ojciec76
Administrator
Zajmuję się: PS i reszta w zależności od problemu
Kontakt:

Re: logowanie do aplikacji quickstat do sprawozdań SR

Post autor: Ojciec76 »

Od 17 marca CAS zawiera w sobie wszystkie aplikacje sprawozdawcze, w CAS-ie jest wiadomość nt. temat wraz z załącznikiem co i jak należy wykonać
Solitudo cordis,
Solitudo animae
~ELA

wczytanie sprawozdania

Post autor: ~ELA »

Poprawiłam sprawozdanie roczne z przemocy w pomoscie jednak nie mozna go wczytać w Cas -nie wiem co sie dzieje .ponadto wogóle nie wyswietlaja sie sprawozdania resortowe w PS
~m

Post autor: ~m »

tez wczoraj poprawiałem przemoc ale chyba już wszystko potwierdzili i stwierdzili że nasze poszło z błędem i już za późno.
~Mona

Post autor: ~Mona »

Mnie obecnie nie przyjmuje wcale haseł do PS chyba mnie zablokowało. Co oni tam robią?
~pawel

Post autor: ~pawel »

[email protected]

w przypadku problemów z CAS
~ops

Post autor: ~ops »

nasz minister tyle mydlił o empatii w aktualnościach, że od tej piany to już nic nie widać wcale
~ops

Post autor: ~ops »

nasz minister tyle mydlił o empatii w aktualnościach, że od tej piany to już nic nie widać wcale
Gość

Post autor: Gość »

~ops pisze:nasz minister tyle mydlił o empatii w aktualnościach, że od tej piany to już nic nie widać wcale
aga2385
Stażysta
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: aga2385 »

wiem , że sa problemy z cas, najlepiej coś wysyłać czy robić tak gdzieś do godziny 9 bo później trwają prace dalsze nad ulepszaniem :lol: takie informacje przekazał mi nasz UW
ODPOWIEDZ