logowanie do aplikacji quickstat do sprawozdań SR
logowanie do aplikacji quickstat do sprawozdań SR
Witam , co sie dzieje, że nie mogę się zalogować do sprawozdań ze SR poprzez quickstat który przekierowywuje do CAS a tam nie można się zalogować, czy znowu jakieś ulepszenie utrudniające pracę?
-
- Administrator
- Zajmuję się: PS i reszta w zależności od problemu
- Kontakt:
Re: logowanie do aplikacji quickstat do sprawozdań SR
Od 17 marca CAS zawiera w sobie wszystkie aplikacje sprawozdawcze, w CAS-ie jest wiadomość nt. temat wraz z załącznikiem co i jak należy wykonać
Solitudo cordis,
Solitudo animae
Solitudo animae
wczytanie sprawozdania
Poprawiłam sprawozdanie roczne z przemocy w pomoscie jednak nie mozna go wczytać w Cas -nie wiem co sie dzieje .ponadto wogóle nie wyswietlaja sie sprawozdania resortowe w PS
tez wczoraj poprawiałem przemoc ale chyba już wszystko potwierdzili i stwierdzili że nasze poszło z błędem i już za późno.
Mnie obecnie nie przyjmuje wcale haseł do PS chyba mnie zablokowało. Co oni tam robią?
nasz minister tyle mydlił o empatii w aktualnościach, że od tej piany to już nic nie widać wcale
nasz minister tyle mydlił o empatii w aktualnościach, że od tej piany to już nic nie widać wcale
~ops pisze:nasz minister tyle mydlił o empatii w aktualnościach, że od tej piany to już nic nie widać wcale
-
- Stażysta
- Zajmuję się:
- Kontakt:
wiem , że sa problemy z cas, najlepiej coś wysyłać czy robić tak gdzieś do godziny 9 bo później trwają prace dalsze nad ulepszaniem
takie informacje przekazał mi nasz UW

Oprócz logowanie do aplikacji quickstat do sprawozdań SR - Problemy techniczne z oprogramowaniem przeczytaj również:
SYGNITY a kontakt z Helpdeskiem
zbiory centralne FA
POMOST błąd bazy
posiłki - rozliczenie
cas
Zestawy reguł walidujących Pomost STD
przelewy
kody licencyjne
DPS - kontynuacja
z. okresowy
TOMEK
TOMEK