Łolaboga, ileż można ...
Re: Łolaboga, ileż można ...
Spuśćmy zasłonę milczenia pod wypowiedziami niejakiego Gościa............ tak? 

Sama nazwa postu ..." debile na ulicy" i kilka podobnych to ABSOLUTNIE nie jest nic istotnego uwagi....
super podejście.. skąd go znam??? 

"Spuśćmy zasłonę milczenia pod wypowiedziami niejakiego Gościa" - czy ty czytałaś to? Nie kompromituj się!

oj z rana dobry humor to podstawa..
A teraz serio. Pracuje w śr od samego początku. Nawet lubię swoja pracę. To forum było dla nas wszystkich zawsze zbawienną pomocą, wsparciem i miejscem gdzie można było pogadać fajnie z fajnymi ludźmi również na tematy nie związane z pracą. I mimo, że nie mam tendencji do wrzucania wszystkich i wszystkiego do jednego worka to dziękuję bardzo ale poddaje się. Najwidoczniej te naleciałości dobrej zmiany, ta mentalność i warcholstwo dotarły i tu. Dlatego bardzo dziękuję i bardzo przepraszam, że poważyłam się wmieszać w te wielkiej rangi dyskusje. Gościu baw się dobrze dalej.
A teraz serio. Pracuje w śr od samego początku. Nawet lubię swoja pracę. To forum było dla nas wszystkich zawsze zbawienną pomocą, wsparciem i miejscem gdzie można było pogadać fajnie z fajnymi ludźmi również na tematy nie związane z pracą. I mimo, że nie mam tendencji do wrzucania wszystkich i wszystkiego do jednego worka to dziękuję bardzo ale poddaje się. Najwidoczniej te naleciałości dobrej zmiany, ta mentalność i warcholstwo dotarły i tu. Dlatego bardzo dziękuję i bardzo przepraszam, że poważyłam się wmieszać w te wielkiej rangi dyskusje. Gościu baw się dobrze dalej.
Oprócz Łolaboga, ileż można ... - HYdE PaRK przeczytaj również:
Bingo
Fakt że fuck
Wolność słowa według UE
Odpowiedź prof. Cenckiewicza
Kłamaczka znowu łgała
dyktatorzy z pomostu won
Bardzo przykre...
Tak źle jeszcze nie było ;)
Aj jaj jaj - ale jaj jaj jaj
Jak to - to nie jest źle?
Jak to co robili?