ludzie pomocy!!!!

Wybrane tematy:
Opowiedz o swych traumatycznych przeżyciach z SI KDR Duplikat, krok po kroku Małżeństwo bez wspólnych dzieci zamiast nazwisko imię KDR- dziecko niepełnosprawne osoba wcześniej była posiadaczem KDR
ODPOWIEDZ
~Sylwia~

ludzie pomocy!!!!

Post autor: ~Sylwia~ »

Proszę Was powiedzcie gdzie można w nowym programie sprawdzić czy karta jest w produkcji lub wysłana bo ja już czekam na karty ponad miesiąc ludzie się denerwują, a ja nie wiem na jakim etapie są zamówione karty?
Chris

Re: ludzie pomocy!!!!

Post autor: Chris »

~Sylwia~ pisze:Proszę Was powiedzcie gdzie można w nowym programie sprawdzić czy karta jest w produkcji lub wysłana bo ja już czekam na karty ponad miesiąc ludzie się denerwują, a ja nie wiem na jakim etapie są zamówione karty?
Ja też czekam na karty już 3 tygodnie i nic nie przychodzi :/
nowapa
Podinspektor
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: nowapa »

Po przejęciu SI KDR przez MRPiPS czas oczekiwania na wyprodukowanie KDR znacznie się wydłużył. Ok dwa miesiące!
lalalaka

Post autor: lalalaka »

ja to samo ..czekam i czekam.. karty mam w produkcji... i to jest ich sporo... co dzień patrzę czy są wysłane, ale dalej bez zmian. już myślę czy coś źle zrobiłam czy jak.
Chris

Post autor: Chris »

nowapa pisze:Po przejęciu SI KDR przez MRPiPS czas oczekiwania na wyprodukowanie KDR znacznie się wydłużył. Ok dwa miesiące!
Poważnie czy to jakiś żart :/
Magdakom1

Post autor: Magdakom1 »

Przyszły po ok. miesiącu przedtem tak samo miałam więc chyba nie jest aż tak źle.
zyx

Post autor: zyx »

ja dostałam po 3 tyg. wiec nie jest tak źle:> Z tego co kojarzę to musi sie uzbierac jakas liczba kart żeby wyslali ( u mnie bylo ponad 50 kart jakies 12 wnioskow)
ODPOWIEDZ