ludzie pomocy!!!!
ludzie pomocy!!!!
Proszę Was powiedzcie gdzie można w nowym programie sprawdzić czy karta jest w produkcji lub wysłana bo ja już czekam na karty ponad miesiąc ludzie się denerwują, a ja nie wiem na jakim etapie są zamówione karty?
Re: ludzie pomocy!!!!
Ja też czekam na karty już 3 tygodnie i nic nie przychodzi :/~Sylwia~ pisze:Proszę Was powiedzcie gdzie można w nowym programie sprawdzić czy karta jest w produkcji lub wysłana bo ja już czekam na karty ponad miesiąc ludzie się denerwują, a ja nie wiem na jakim etapie są zamówione karty?
-
- Podinspektor
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Po przejęciu SI KDR przez MRPiPS czas oczekiwania na wyprodukowanie KDR znacznie się wydłużył. Ok dwa miesiące!
ja to samo ..czekam i czekam.. karty mam w produkcji... i to jest ich sporo... co dzień patrzę czy są wysłane, ale dalej bez zmian. już myślę czy coś źle zrobiłam czy jak.
Poważnie czy to jakiś żart :/nowapa pisze:Po przejęciu SI KDR przez MRPiPS czas oczekiwania na wyprodukowanie KDR znacznie się wydłużył. Ok dwa miesiące!
Przyszły po ok. miesiącu przedtem tak samo miałam więc chyba nie jest aż tak źle.
ja dostałam po 3 tyg. wiec nie jest tak źle:> Z tego co kojarzę to musi sie uzbierac jakas liczba kart żeby wyslali ( u mnie bylo ponad 50 kart jakies 12 wnioskow)
Oprócz ludzie pomocy!!!! - Karta Dużej Rodziny przeczytaj również:
Koszty za wydaną decyzję
przez pomyłkę unieważniartę
siwe pola w sprawozdaniu
unieważnienie karty , która straciła ważność
wielkość liter
sprawozdanie tabela 1 poz. 7
Giodo(?)
sprawozdanie ?
źle sumuje sprawozdanie
urodziło się dziecko
pomyłka