małe mieszkanie - Kluby Integracji Społecznej, Spółdzielnie Socjalne

Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]

Napisano: 09 cze 2009, 11:51

mam kawalerkę o powieszchni 19,70 jest to kwaterunek zadłużony na kwote około 30-tyś.mam 2 dzieci w wieku 12 lat (córka )i syn 1,5 roku.Mieszkam z ojcem młodszego syna i nie ma miejsca gdzie spać,Córka nie ma gdzie odrabiać lekcji na domiar złego jestem w ciąży.Czy jest jakaś realna szansa zamiany mieszkanie na większe mimo tego zadłużenia?jeśli tak prosze o kontakt email:[email protected]

Paulina Śleziak
~paulina

Napisano: 21 cze 2009, 22:35

Samotna matka, z dwójką dzieci, trzecie w drodze.... typowy obraz samotnego macierzyństwa w Polsce...
Skoro ie stać Cie na utrzymanie mniejszego mieszkania to w jaki sposób masz zamiar utrzymać większe?
~Stop fikcji

Napisano: 03 lip 2009, 16:22

Dziewczyno sama się pchasz w kłopoty, wyślij tego chłopa do roboty niech zacznie zarabiać a nie dzieci robi. Wiem, że to przykre co pisze ale Ty chyba nie myślisz co robisz.
~jola

Napisano: 02 wrz 2009, 10:15

A gdzie ona napisała,że jest samotna? z wyp. Joli się zgadzam
~Elka

Napisano: 29 gru 2009, 10:44

Zadłuzyłaś mieszkanie i moim zdaniem możesz zapomnieć o tym,ze ktoś zaryzykuje i da ci wieksze,wiedząc ze tego nie dajesz rady utrzymać.Najpierw spróbuj choc na tyle ile mozesz spłacic zadłuzenie,potem marz o zamianie.
~edyta

Napisano: 27 mar 2013, 23:54

WŁAŚNIE ŻE TYM CO MAJĄ ZADŁUŻONE TO DAJĄ A TYM CO NIE MAJĄ WCALE TO NIE DAJĄ A SAMOTNYM MATKĄ TO WCALE NIE CHCĄ DAWAĆ .
~MIREK

Napisano: 22 lip 2013, 21:32

ma maleńkie kwaterunkowe, po eksmisji dostanie socjalne, dużo większe, bo po 5 mkw na osobę (pow. mieszkalnej, czyli pokoi)
~???

Napisano: 30 maja 2016, 17:42

Podobno są już małe domki za 50 000 zł. Przywożone na miejsce, montują i można się wprowadzać.
wojmal
Praktykant
Od: 30 maja 2016, 16:52
Zajmuję się:

Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x