małe pytanko
-
- VIP
- Zajmuję się: DM, DE
- Kontakt:
małe pytanko
wnioskodawca dołączył zaświadczenie za złe miesiące...czy lepiej wezwać z art 64 par 2 do uzupełnienia czy raczej z art 7 ust 13 

-
- VIP
- Zajmuję się: DM DE
- Kontakt:
Re: małe pytanko
Zdania sa podzielone. Każdy ma inną praktykę. Ja wzywam w trybie art. 7 ust. 13 u.d.m. Jesli dokumentacja nie zostanie dostarczona, to krótka decyzja odmowna (szablonowo): miał dostarczyć, nie dostarczył, odmowa.
-
- VIP
- Zajmuję się: DM, DE
- Kontakt:
niby tak...ale dokumenty dostarczone tylko nie za ten okres co trzeba...Maxima pisze: 03 kwie 2023, 9:57 Zdania sa podzielone. Każdy ma inną praktykę. Ja wzywam w trybie art. 7 ust. 13 u.d.m. Jesli dokumentacja nie zostanie dostarczona, to krótka decyzja odmowna (szablonowo): miał dostarczyć, nie dostarczył, odmowa.

-
- VIP
- Zajmuję się: DM DE
- Kontakt:
Nie ma znaczenia jakie są. Są złe i trzeba dostarczyć prawidłowe.:-) pisze: 03 kwie 2023, 10:52niby tak...ale dokumenty dostarczone tylko nie za ten okres co trzeba...Maxima pisze: 03 kwie 2023, 9:57 Zdania sa podzielone. Każdy ma inną praktykę. Ja wzywam w trybie art. 7 ust. 13 u.d.m. Jesli dokumentacja nie zostanie dostarczona, to krótka decyzja odmowna (szablonowo): miał dostarczyć, nie dostarczył, odmowa.![]()
Oprócz małe pytanko - Dodatki mieszkaniowe przeczytaj również:
CENTRALNE OGRZEWANIE
dom jednorodzinny
czy DM dla UKR tylko do 24.08.2023 ?
wyliczenie dodatku - prosze o pomoc
Dodatek mieszkaniowy a UKR
zgon wnioskodawcy - wzór decyzji
sygnity
umowa najmu 1 sierpnia
Jak wyliczyć dochód z emerytury
dodatek pielęgnacyjny z ZUS
faktury za wodę