mam taki ciekawy temat - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 2 z 2    [ Posty: 18 ]

Napisano: 13 mar 2014, 13:02

Zrobić kartę informacyjną i opisać sytuacje materialna rodziny. Jak trudna sytuacja możesz wnioskować o np. umorzenie częsci kwoty mandatu ( mamy takie prawo)
~x

Napisano: 13 mar 2014, 13:04

a jeszcze lepiej zapłacić a co tam
~kk

Napisano: 13 mar 2014, 13:37

Powiem tak: z mojego doświadczenia jako kurator mam zawsze paru chłopaków po tak zwanej \" 18\" jazda po pijaku rowerem motorem, samochodem , rozbicie szyb wystawowych, dewastacja przystanków komunikacji miejskiej..itd
jestem za karą a nie za żadną zniżką czy umorzeniem. to nauka dla młokosa i rodziców,.
~Wredna

Napisano: 14 mar 2014, 9:54

Ps, a czy mógłbyś dla zaspokojenia mojej ciekawości podać, z jakiego dokładnie paragrafu został ukarany? Bo zakładam, że masz tą informację jakoś potwierdzoną i nie bazujesz wyłącznie na tym, co chłopaki Ci mówi... Pytam, bo przeglądam taryfikator i nie widzę, na jakiej podstawie można dać 600 zł i 6 punktów za pisk opon na parkingu.
~Jerzozwierz

Napisano: 14 mar 2014, 10:48

Ale OPS nie nie robi opinii dla wydział finansowego czy czego tam jescze wiec jak napiszesz opinie
~lll

Napisano: 14 mar 2014, 11:32

A no własnie nie można widocznie pracują na innej ustawie.
~magda

Napisano: 15 mar 2014, 0:13

Nie nakręcajcie się niepotrzebnie. Przyszło pismo jak pisze na wstępie - ps - więc trzeba odpisać.

Odpis - opinia -to karta informacyjna o sytuacji materialnej rodziny.

ps- opisujesz faktyczną sytuację rodziny nie analizując wybryku chłopca. Analizę przeprowadzi ten komu to potrzeba a więc wydział finansowy urzędu wojewódzkiego.
~x

Napisano: 30 paź 2014, 11:18

ja jestem tego samego zdania, co Miłłek - niech odrobi karę przy osobach poszkodowanych w wypadkach. W ten sposób powinno się karać takich kierowców.
Asia4

Strona 2 z 2    [ Posty: 18 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x