manipulacje onetu
Re: manipulacje onetu
Wszyscy kłamią. Następny rząd też będzie kłamał. Tak to po prostu jest.
Adaś, bardzo się cieszę, że doszliśmy do momentu, w którym się PRAWIE zupełnie zgadzamy. Wszyscy kłamią (wg mnie nie, ale niech na razie będzie). Chociaż generalizowanie nie jest wg mnie najlepsze, zostańmy na razie na tym etapie. Pytanie moje w zwiazku z tym kolejne. Czy to dobrze, że \"wszyscy kłamią\"? Nie o to mi chodzi, czy to, czy to rzeczywistość powszechna, tylko, czy to właściwe w różnych relacjach między ludźmi?
gdzieś tam powyżej dzibar napisała, żeby odróżniać fakty od opinii. Jasne, ale onet ma w haśle przewodnim informację, a nie opiniowanie.
Adaś bądźże poprawny, nawet jeśli masz rubaszne podejście do życia (co czasem je ułatwia)
Opinia to żaden synonim dla informacji
Opinia to żaden synonim dla informacji
Świata nie zmienisz. Przestań już marudzić bo zniechęcisz do siebie ludzi. W realu też tak pitolisz czy trzymasz fason z obawy przed odrzuceniem?
Adaś
rozmawiam, nie marudzę. Nie cierpię na brak znajmości, a na popularności mi nie zależy. Żadnego fasonu nie trzymam, a odrzucenia też się nie obawiam. Adaś, a co ludzie robią na co dzień? Zmieniają świat właśnie. Nawet jeśli go tylko bezczelnie wykorzystują dla własnych przyjemności.
rozmawiam, nie marudzę. Nie cierpię na brak znajmości, a na popularności mi nie zależy. Żadnego fasonu nie trzymam, a odrzucenia też się nie obawiam. Adaś, a co ludzie robią na co dzień? Zmieniają świat właśnie. Nawet jeśli go tylko bezczelnie wykorzystują dla własnych przyjemności.
Oprócz manipulacje onetu - HYdE PaRK przeczytaj również:
Zły katolik czy dobry ateista. Kogo wybrałby Bóg?
Do Adama
Co chce uzyskać Adam zab raniając psioczyć?
kto mi to wytłumaczy?
Czujecie go?
Co chcą uzyskać osoby które non stop wklejają linki na fora i psioczą na rząd?
państwo prawa - śmiech na sali (sądowej też)
Ściągacie buty zimą po przyjściu do klienta?
Mass media ogłupiają młodzież?
Budzimy się?
Potrzebuje pomocy by opłacić szkołę
Piłka nożna
myślałem, że to Kaczyński nie umie liczyć
dla myślących 2
Niestety
Film dla socjalnych