Mega opóźnienie w produkcji kart - Karta Dużej Rodziny

Strona 2 z 2    [ Posty: 20 ]

Napisano: 04 kwie 2019, 9:59

ubu… dziękuję za info

ciekawa lektura... choć mało optymistyczna...
taki triller z elementami romantycznymi, bo może będą wysyłane SMSy a może nie...
niczym… kocha... lubi... szanuje... wylicz sobie na płatkach kwiatka

ehhhh! Boże, ty widzisz a nie grzmisz...
kasia c
Stażysta
Od: 28 cze 2017, 8:15
Zajmuję się: przyznawaniem dodatków mieszkaniowych i energetycznych

Napisano: 05 kwie 2019, 8:39

Ktoś dysponuje jakimiś numerami telefonów w sprawie produkcji kart? Dzwoniłam do PWPW na numer: 22 332 92 90 Pan poinformował że w sprawie KDR dzwonić na numer: 32 723 26 72 a tam automatyczna sekretarka że obsługa zakończona od 1 kwietnia i że kontakt tylko z Ministerstwem... Ktoś ma jakiś aktualny numer?
kdr.04
Stażysta
Od: 27 lip 2018, 7:31
Zajmuję się: kdr

Napisano: 08 kwie 2019, 10:43

Zadzwoniłam na nr 22 235 20 00, później wybrałam wewnętrzny nr 5.
Miła Pani poinformowała, że karty będą wysłane do końca tygodnia. Czekamy :)
moniqe89
Stażysta
Od: 04 sty 2018, 15:35
Zajmuję się: KDR

Napisano: 09 kwie 2019, 8:43

wczoraj przyszły karty.... wszystkie karty złożone do 22 marca 2019 r. czyli karty z około 250 wniosków...

smsy z automatu nie dochodzą, więc od wczoraj nic innego nie robię tylko wysyłam smsy, MASAKRA!

ile się na to czasu marnuje... a oczywistym jest że KDR to tylko dodatek do tego co faktycznie robię,
więc reszta leży nietknięta.

a jak u Was? czy gdzieś poszły sms-y z systemu??
kasia c
Stażysta

Napisano: 09 kwie 2019, 10:33

kasia c pisze:wczoraj przyszły karty.... wszystkie karty złożone do 22 marca 2019 r. czyli karty z około 250 wniosków...

smsy z automatu nie dochodzą, więc od wczoraj nic innego nie robię tylko wysyłam smsy, MASAKRA!

ile się na to czasu marnuje... a oczywistym jest że KDR to tylko dodatek do tego co faktycznie robię,

Najlepiej dzwonić do ministerstwa, ze maja przysłać po pracowniku celem wykonywania połączeń do wnioskodawców L)
A tak poważnie jak zaczieny tam wszyscy dzwonić i wysyłać e-maile to jest szansa ze ktoś to szybko naprawi
naitsyrk85
Starszy referent
Od: 27 cze 2013, 10:30
Zajmuję się:

Napisano: 09 kwie 2019, 13:38

regularnie przychodzą ludziska pytać gdzie ich karty, część z nich boi się że nie doczeka i trudno się dziwić pozostaje nam tylko wskazać na dobroczyńcę i że dzięki niemu będziemy dzwonić osobiście jak się pojawią :lol:
"To err is human, to forgive is divine"
ubu
Awatar użytkownika
Podinspektor
Od: 27 lip 2017, 11:31

Napisano: 10 kwie 2019, 11:20

powysyłałam smsy... uznałam że będzie szybciej,
gdyż każdemu po kolei tłumaczyć a gdzie... a co... a dlaczego... z dużo czasu,
sms znacznie szybciej, no i uwalnia mnie od zbędnej dyskusji
kasia c
Stażysta

Napisano: 10 kwie 2019, 11:26

wysyłać z prywatnego mnie nie bawi :?
"To err is human, to forgive is divine"
ubu
Awatar użytkownika
Podinspektor
Od: 27 lip 2017, 11:31

Napisano: 10 kwie 2019, 13:43

naitsyrk85 pisze:
kasia c pisze:wczoraj przyszły karty.... wszystkie karty złożone do 22 marca 2019 r. czyli karty z około 250 wniosków...

Najlepiej dzwonić do ministerstwa, ze maja przysłać po pracowniku celem wykonywania połączeń do wnioskodawców L)
A tak poważnie jak zaczieny tam wszyscy dzwonić i wysyłać e-maile to jest szansa ze ktoś to szybko naprawi

Ja wysłałam e-mail do Ministerstwa z prośba o przywrócenie bramki sms i szybsze wprowadzenie Helpdescu, proszę również innych o to, by zrobili to samo
mkaz
Starszy referent
Od: 12 cze 2014, 9:41
Zajmuję się:

Napisano: 10 kwie 2019, 13:52

naitsyrk85 pisze:

To wcale nie jest zły pomysł, ktoś juz wysyłał maila? Chętnie się dołącze.
michu95
Starszy referent
Od: 17 cze 2016, 12:10
Zajmuję się:

Strona 2 z 2    [ Posty: 20 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x