meil aktywujący - Karta Dużej Rodziny

Strona 2 z 5    [ Posty: 44 ]

Napisano: 10 gru 2015, 14:29

czemu zakładacie więcej niż jeden taki sam temat na forum???? bałagan się robi tutaj
ewee

Napisano: 10 gru 2015, 15:54

IGCIA pisze:ALE PISZE, ŻE MAMY WYSŁAĆ MEILA Z ADRESU MEILOWEGO ADMINISTRATORA GMINNEGO PODANEGO W MODULE adm???
CZYLI JAK MAMY TO WYSŁAĆ? MOŻE BYĆ Z MEILA OŚRODKA?
Jeśli logując się jako administrator podałaś maila ośodka to z tego maila masz wysłać
cziko

Napisano: 11 gru 2015, 8:48

czy jest jeszcze ktoś kto nie otrzymał jeszcze zadnych loginów do tego nowego systemu???bo ja już nie wiem co mam robić bo dalej nic nie otrzymałam
kdr2015

Napisano: 11 gru 2015, 10:33

Ja też nic nie dostałam. Zastanawiam sie czy nie zadzwonić do Ministerstwa z prośbą o informację
Jola123

Napisano: 11 gru 2015, 12:34

ekh... mnie to informatyk skomplikował życie...!!!! (%$&W)

dostałam jeden login i jedno hasło, bo d tej pory tylko ja zajmowałam się KDR (i nic się w tym temacie nie zmieniło)

ale jak przyszedł login do nowego modułu to go zawezwałam by to wszystko dostosował, bo przeglądarka mi nie czytała :/
a ten stwierdził, że tak nie może być, że tylko jedno konto itp....

i założył na koncie z szarej koperty konto administatora-kierownika, dał uprawnienia; ale kierownik nie jest upoważniony do obsługi KDR, tylko ja - ale informatyk wie lepiej....

a mnie założył drugie konto, na którym mam okrojone uprawnienia, i nie mogę rozpatrywać wniosków bo ptaszka tam nie zaznaczył... bo po co.
moje konto działa, przeszłam już na nim kurs

ale co z kontem Administratora który kursu nie przeszedł i na którego nie idzie się dwa ostatnie dni zalogować....

mówię WAM, masakra
a informatyk nie poczuwa się do niczego, i według niego nawet nie potrzeba było wysyłać maila aktywującego

...
ttttaaaaaa

Napisano: 11 gru 2015, 13:03

Z tego co tu czytam, to ten user ktory zalogujesz jako pierwszy ma uprawnienia administratora gminnego i na nim można już pracować a drugie konto jako użytkownik będzie dopiero aktywne od stycznia 2016r
Jola123

Napisano: 11 gru 2015, 13:58

Jola123, ufff oby :)
ttttaaaaaa

Napisano: 14 gru 2015, 12:59

Czy otrzymaliście juz emalia zwrotnego ? czyli aktywującego konto .
Ja czekam juz 5 dzień i nic:/ więc sie zastanawiam czy wszystko dobrze wysłałam
Wiolaops

Napisano: 14 gru 2015, 13:32

ja otrzymałam maila zwrotnego, bo nie wpisałam w nim wszystkich danych więc mi odpisali żeby poprawić i wysłać jeszcze raz.
Więc dla tych co jeszcze nie wysyłali, mamy w jednej wiadomości email z naszego służbowego maila wysłać takie informacje jak: login administratora i kod autoryzacyjny (4 pierwsze cyferki z tego jednorazowego hasła).
aniulka

Napisano: 14 gru 2015, 13:54

aniulka pisze:ja otrzymałam maila zwrotnego, bo nie wpisałam w nim wszystkich danych więc mi odpisali żeby poprawić i wysłać jeszcze raz.
Więc dla tych co jeszcze nie wysyłali, mamy w jednej wiadomości email z naszego służbowego maila wysłać takie informacje jak: login administratora i kod autoryzacyjny (4 pierwsze cyferki z tego jednorazowego hasła).

ale...

w instrukcji nie pisze nic o tym aby podać login administratora

jest wpisane tak:

"W celu uzyskania uprawnień do MOD w terminie do 18.12.2015 należy przesłać wiadomość z adresu mailowego Administratora Gminneg w module ADM na adres: [email protected]

w tytule wiadomości: podajemy login Administratora Gminnego
treść wiadomości: proszę o nadanie uprawnień do modułu MOK, kod autorycaji xxxx"

nie ma tutaj napisane żeby w treści wiadomości wysłać także login administratora, tylko kod autoryzacji

my nie podawaliśmy w treści wiadomości loginu administratora, mail wysłany już dawno i żadnej odpowiedzi nie ma, nawet takiej żeby cos poprawić czy uzupełnić.... to w końcu jak to wszystko ma wyglądać?
kdr2o15

Strona 2 z 5    [ Posty: 44 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x