meil aktywujący - Karta Dużej Rodziny

Strona 4 z 5    [ Posty: 44 ]

Napisano: 16 gru 2015, 11:08

JA nie otrzymałam załącznika nr 4 procedury który mam wypełnić gdzie go mam szukać ????????
Isaka

Napisano: 16 gru 2015, 11:23

procedura uzyskania dostepu do MOK jest w mailu w Cas
sylwia001
Praktykant
Od: 06 lut 2015, 13:51
Zajmuję się:

Napisano: 16 gru 2015, 11:31

w pismie z mpips jest zapis ze tylko osoby upowaznione beda mogly logowac sie do systemu, u nas tylko ja sie loguje, kierownik ma ogolne upowanienie do prowadzenia ustawy z KDR,a mi od stycznia dali upowaznienie to obslugi nowego systemu (do starego tez nie mialam), ale wg pisma trzeba miec upowaznienie do SI KDR
gopsosk

Napisano: 16 gru 2015, 11:32

w module adm zarządzanie użytkownikami uzupełniłam dane użytkownika czyli siebie jako administratora gminnego tzn. wprowadziłam imię, nazwisko, dane kontaktowe. potem wysłałam maila na podany adres, jako kod autoryzacji podałam 4 pierwsze znaki w haśle z koperty, które trzeba było zmienić na nowe przy pierwszym logowaniu. czy dobrze zrobiłam? i jeszcze przy uzupełnianiu danych użytkownika jest miejsce na hasło które trzeba wygenerować... po co jest to hasło bo nie rozumiem :roll:
Gość

Napisano: 16 gru 2015, 11:37

ale odpowiedzi na meile jak nie ma tak nie ma, a już ze 7 dni minęło
...

Napisano: 16 gru 2015, 12:43

nie wiem co się stało.wysłałam maila aktywującego a teraz nie mogę się zalogować do systemu chociaż loguję się tym loginem i hasłem co zwykle.o co chodzi? czy ktoś tak ma?
Gość

Napisano: 16 gru 2015, 12:57

... pisze:ale odpowiedzi na meile jak nie ma tak nie ma, a już ze 7 dni minęło

dzwoniłam do nich i powiedziano mi że spokojnie, że oni odczytują maile i wysyłają zwrotne więc mamy czekać
wiesiaawe

Napisano: 16 gru 2015, 14:15

A co z rolami? W administratorze macie na razie przypisane tylko DWIE? czy może trzeba edytować i pozaznaczać wszystkie, zanim przyjdzie ten mail z zaproszeniem?
miniatura

Napisano: 16 gru 2015, 17:35

dostałam dziś maila aktywującego, po 9 dniach.
mkaz
Starszy referent
Od: 12 cze 2014, 9:41
Zajmuję się:

Napisano: 16 gru 2015, 20:10

mkaz

co zrobilas po otrzymaniu tego maila aktywujacego ?
jaaaaa

Strona 4 z 5    [ Posty: 44 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x