Metamorfoza OPS Śródmieście m.st. Warszawy - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 17 z 47    [ Posty: 461 ]

Napisano: 04 cze 2014, 22:48

Pustak? To jak określić ciebie ccc? Szacunek dla bohaterskich kobiet!!!
pawełm

Napisano: 05 cze 2014, 9:39

Wiadomo, że znależć pracę nie jest łatwo. Ciekawe jakim "pustakiem" okazał/a by się ccc, gdyby nagle stracił/a prace i musiał/a jej szukać. Jego/jej wypowiedź, miała może zadziałać deprymująco na koleżanki, które zostały przywrócone do pracy i wygląda mi na złosliwość kogoś z cps. Wyjątkowo wredna/y ten CCC . Nawiasem mówiąc ccc kojarzy mi się z butem/trepem, drewniakiem )
Juhas

Napisano: 05 cze 2014, 10:10

ccc - cena czyni cuda. w nawiązaniu do nazwy pewnej sieci handlowej (to nie kryptoreklama ;) )

w kontekście wpisu osoby o takim nicku, ciekawe jaka jej cena...
p..

Napisano: 06 cze 2014, 0:30

Gdybym był osobą odpowiedzialną za bezprawne zwolnienia grupowe w ramach tzw. likwidacji OPS i ŚOO, to teraz prawdopodobnie spaliłbym się ze wstydu, podał do dymisji i przeprosił wszystkie osoby poszkodowane przez moją działalność. Osobami decyzyjnymi w tej sprawie byli dyrektorzy likwidowanych placówek, Zarząd i Rada Dzielnicy Śródmieście, Rada Miasta Warszawy, Gabinet Prezydent HGW, Wojewoda…. oraz inne osoby/instytucje, które przymknęły oko na te bezprawne działania. Premier, Prezydent RP czy wiedział o tym? Jeśli nie wiedział, to by znaczyło, że marnie działają jego służby. Jeśli wiedział, to jeszcze gorzej o nim świadczy! Nie wyobrażam sobie dalszej profesjonalnej działalności CPS Konwiktorska bez dyscyplinarnych zwolnień osób odpowiedzialnych za bezprawne zwolnienia grupowe.
obywatel2014

Napisano: 06 cze 2014, 12:03

Nie należy spodziewać się dobrowolnej dymisji. oj nie! To są osoby tak pewne siebie i tego co zrealizowały ( po trupach do celu), że pewnie nigdy nie będą miały takiej refleksji, że zrobiły coś złego. Mnie nadal smutkiem napawa reakcja wielu koleżanek, które zostały. Czyżby tak bardzo poczuły sie wyróżnione przez dyrekcję, że słowem się nie zająknęły w obrobie krzywdzonych. Nie mówię o tych, którym strach zagłuszył sumienie, ale o tych, które biją czołem i przyklaskują .Jaki jest powód, że niektóre z nich poczuły sie lepsze, bardziej odpowiednie do tej pracy niż wykluczeni? Znam je i wiem , że tak nie jest. Przecież każdy wie, że w większości zwolniono ludzi wykwalifikowanych z doświadczeniem, bardzo dobrych specjalistów. Należy pamiętać, że gdyby wszystkie te osoby dotrwały do końca spraw sądowych, dzisiaj dyrekcja musiałaby te osoby ponownie przyjąć do pracy i miałaby nielada problem :P. Dotrwali nieliczni, ale są symbolem, że sprawiedliwość wygrywa.
juhas

Napisano: 06 cze 2014, 21:53

Juhas pisze:Wiadomo, że znależć pracę nie jest łatwo. Ciekawe jakim "pustakiem" okazał/a by się ccc, gdyby nagle stracił/a prace i musiał/a jej szukać. Jego/jej wypowiedź, miała może zadziałać deprymująco na koleżanki, które zostały przywrócone do pracy i wygląda mi na złosliwość kogoś z cps. Wyjątkowo wredna/y ten CCC . Nawiasem mówiąc ccc kojarzy mi się z butem/trepem, drewniakiem )
Witaj Juhasie czy ..... a z resztą nieważne .....
nie jestem żadnym pracownikiem cps czy ops po prostu latam sobie po różnych forach i patrzę wlaśnie na takich pustaków he he no i co ,że straciłeś/łaś pracę .....znajdź gdzie indziej, zmień coś ......no tak ale skoro pracuje się X LAT w budżetówce to raczej horyzonty masz marne...............
ccc

Napisano: 06 cze 2014, 22:26

....a może tu nie chodziło wcale o znalezienie "jakiejkolwiek" pracy. Może dziewczyny chciały udowodnić, że nasz sprzeciw był słuszny,udowodnić, że postąpiono niezgodnie z prawem , a decyzja Sądu jest formą wyrównania krzywd. Dlaczego złodzieja, oszusta itp trzeba ukarać,a na zwolnienia niezgodne z prawem pracy można przymknąć oko. Uważam, że nie można nikomu odbierać możliwości dochodzenia swoich racji lub z tego drwić. PS do ccc: Myślę jednak, że nie jesteś tu przypadkowym gościem ;)
juhas

Napisano: 07 cze 2014, 0:58

A co to kurna jest, jakiś wsiur "he,he" ccc abc itp.
z daleka wieje prymitywem i te "pustaki" ! Stary budujesz z nich koalicję czy dajesz "ciała" Brawo!!! tyle że na razie liżesz łapę daj znać jak ci idzie :mrgreen:
a kuku

Napisano: 07 cze 2014, 12:56

Wchodze sobie przypadkiem na fora i udzielam dobrych rad. Od tak sobie :-)
ececece

Napisano: 14 cze 2014, 20:43

ooooooooooo jaka dłłłłłluga cisza nastała a POlitycy gonią aferę za aferą
obserwator

Strona 17 z 47    [ Posty: 461 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x