Metamorfoza OPS Śródmieście m.st. Warszawy - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 44 z 47    [ Posty: 461 ]

Napisano: 18 gru 2015, 22:34

a sio

Napisano: 31 gru 2015, 22:06

Wszystkiego najlepszego na ten nowy rok. Awansów dla tych, którzy tego pragną , lepszych pensji, mniej pracy, zadowolonych klientów , dobrych i mądrych kierowników/dyrektorów, ale przede wszystkim szczęścia i zdrowia w Waszych rodzinach gdyż to jest w życiu najważniejsze , bo jak zwykła mówić moja koleżanka "to tylko praca". Pozdrowienia dla wszystkich. Buziaczki tylko dla niektórych. Przy okazji: ja chyba przeszłam największą metamorfozę. Juhas/Basia Ż
Juhas

Napisano: 04 sty 2016, 22:22

dziś pożegnaliśmy z.dyr. Tadeusza Otulaka :)
Ktoś pisał , że Elci, Marzńci i Tadeo włos z głowy nie spadnie :roll:
Otóż chyba nie , więc nadal pytam dlaczego 43 osoby straciły pracę? komu potrzebna była " nowa jakość"? Czyje " ciało" zostało ochronione i czy 1,3 mln zł z podatków ktoś rozliczy?
głos ludu

Napisano: 06 sty 2016, 21:47

W 2012 roku zwolniono z OPS Dzielnicy Śródmieście i Śródmiejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej 43 osoby. Miało być lepiej, pracownikom, którzy zostali obiecano większe wynagrodzenia. Od stycznia 2013 roku w/w placówki połączone w jedną dużą - Centrum Pomocy Społecznej rozpoczęły systematycznie zatrudnianie pracowników (po cichu). Ktoś nieźle się obłowił?!
bbb

Napisano: 11 sty 2016, 9:51

może nowe władze Śródmieścia zainteresują się wreszcie sprawą, zmarnowanymi pieniędzmi podatników i rozliczą sprawców zamieszania...?
obywatelka

Napisano: 12 sty 2016, 13:23

Nowym zastępcą dyr. CPS została Monika K. widzieliście jak całuje na pożegnanie Tadeo? Cóż za wzruszająca scena :D A ile znanych i cenionych osobistości, rączka rączkę....
Odsyłam do strony CPS
Może

Napisano: 20 sty 2016, 7:20

Dali przykład jak łamać prawo i poszli w świat. Jakoś media nie chciały reagować, bo nie politycznie.
kino

Napisano: 20 sty 2016, 9:28

Nie mowiac o reakcji innych Mopsow.
onik

Napisano: 24 sty 2016, 23:27

Monika Kowalska następczyni Tadeo ha,ha to dziewczę słynęło z wazeliniarstwa i donoszenia,zaczynała na świętojańskiej jako rehabilitantka,która przechodziła przez wszystkie działy kuchnia,kadry,administracja itd słynęła z" odtwarzania ról-posad",bez charakteru i kręgosłupa moralnego raczej zainteresowana karierą niż służbą,bez empatii, wbiła się idealnie w środowisko lewackiego aparatczyka,smutne to że dalej nic sie nie zmieni, ludzi z pasją i wrażliwością społeczną wywalili w ramach metamorfozy a podnózki elyty zostały
OBSERWATORKA

Strona 44 z 47    [ Posty: 461 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x