No to pisz dokładniej o co Ci chodzi.tel.80 pisze:Ale chodzi mi o to czy drukowaći załączać do wniosku.to tak naprawdęprzy każdej zmnienie tony papieru.
Minion a jakbyś mógł powiedzieć co dokładnie kontrolują? na co zwracają uwagę? jakie są zastrzeżenia itd?Minion pisze:Miałem kontrol. Nawet się nie zapytali o metryki. Ja nie robię bo w systemie same się tworzą. Chociaż w IZYDZIE to każde wejście na wniosek widnieje jako zmiana także ja się tym nie przejmujęGorzej mnie martwi nowy okres zasiłkowy bo mam być sam a stado bab przyjdzie po 500+...
Sprawdzali ROPSy (czy wnioski przesyłaliśmy zgodnie z terminem (14 dni).500+ke pisze:Minion a jakbyś mógł powiedzieć co dokładnie kontrolują? na co zwracają uwagę? jakie są zastrzeżenia itd?Minion pisze:Miałem kontrol. Nawet się nie zapytali o metryki. Ja nie robię bo w systemie same się tworzą. Chociaż w IZYDZIE to każde wejście na wniosek widnieje jako zmiana także ja się tym nie przejmujęGorzej mnie martwi nowy okres zasiłkowy bo mam być sam a stado bab przyjdzie po 500+...
z góry dziękuję
Z czego wynika ten termin?Minion pisze:Sprawdzali ROPSy (czy wnioski przesyłaliśmy zgodnie z terminem (14 dni).
Jak zwrotki? Kiedy decyzje wysłane, odebrane? Czy po uprawomocnieniu wysyłane decyzje uchylające do ROPS, daty?Minion pisze:Sprawdzali ROPSy (czy wnioski przesyłaliśmy zgodnie z terminem (14 dni).500+ke pisze:Minion a jakbyś mógł powiedzieć co dokładnie kontrolują? na co zwracają uwagę? jakie są zastrzeżenia itd?Minion pisze:Miałem kontrol. Nawet się nie zapytali o metryki. Ja nie robię bo w systemie same się tworzą. Chociaż w IZYDZIE to każde wejście na wniosek widnieje jako zmiana także ja się tym nie przejmujęGorzej mnie martwi nowy okres zasiłkowy bo mam być sam a stado bab przyjdzie po 500+...
z góry dziękuję
Sprawdzali jeżeli w systemie miałaś/eś kilka zdarzeń do jednego wniosku i trzeba było milion wytłumaczeń pisać..
Sprawdzali zwrotki i nienależnie pobrane.