Ja oszacowałem przybiżoną kwotę z miesięcy ubiegłych, dodałem ROPSy które mi nie przyszły a będą wyrównania i dodałem maksymalne koszty obsługimika31 pisze:wróżenie z fusów. Wiem mniej więcej jak będzie wyglądał sierpień i wrzesień ale nie mam pojęcia ile osób złoży w sierpniu na nowy okres i ile wypłacę w październiku i w dalszych miesiącach z wyrównaniem.
ja ROPS doliczam co miesiąc i nic nie przychodzi z tego względu chcę co miesiąc więcej niż wydajęMinion pisze:Ja oszacowałem przybiżoną kwotę z miesięcy ubiegłych, dodałem ROPSy które mi nie przyszły a będą wyrównania i dodałem maksymalne koszty obsługimika31 pisze:wróżenie z fusów. Wiem mniej więcej jak będzie wyglądał sierpień i wrzesień ale nie mam pojęcia ile osób złoży w sierpniu na nowy okres i ile wypłacę w październiku i w dalszych miesiącach z wyrównaniem.Pażdziernik, listopad i grudzień dałem taką samą kwotę
Ja obliczyłem ile kasy bym potrzebował na wydanie tych decyzji, które nie wróciły na koniec grudnia. A póżniej tą kwotę podzieliłem na 4 miesiące (wrzesień, październik, listopad, grudzień) i dodałem do poszczególnych miesięcymonis pisze:Podpowiedzcie czy ROPSY, które nie wróciły wliczyć aż do grudnia?