PCPR-Trz pisze:Miałam taki przypadek. Pisałam nawet do PFRON.
Odp.:
W ranach modułu I obszar D programu "As" w warunkach uczestnictwa NIE MA WYMOGU, że dziecko musi chodzić do przedszkola w dniu składania wniosku, czy zawierania umowy. Ważne jest, w przypadku wniosków o refundację, że ze środków programu refundacja może dotyczyć kosztów poniesionych do 180 dni przed złożeniem wniosku.
nie, dofinansowania tylko z danego roku kalendarzowego, na rok 2020 będzie składać w przyszłym rokujustyna1611 pisze:PCPR-Trz pisze:Miałam taki przypadek. Pisałam nawet do PFRON.
Odp.:
W ranach modułu I obszar D programu "As" w warunkach uczestnictwa NIE MA WYMOGU, że dziecko musi chodzić do przedszkola w dniu składania wniosku, czy zawierania umowy. Ważne jest, w przypadku wniosków o refundację, że ze środków programu refundacja może dotyczyć kosztów poniesionych do 180 dni przed złożeniem wniosku.
okej a teraz to ja zdurniałamJesli osoba złozyla mi wniosek na dofinansowanie do przedszkola od wrzesnia br do czerwca 2020 to moge tak rozpatrywac?Czy tylko to,co dotyczy tego roku ??