Międzynarodowy Dzień Kobiet - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 5 z 5    [ Posty: 49 ]

Napisano: 08 mar 2014, 23:59

Adaś tu też wymiękasz?
~.

Napisano: 09 mar 2014, 14:46

Jutro ważny dzień;)
~Adam

Napisano: 09 mar 2014, 18:51

8 marca Dzień Kobiet !- symboliczny Kwiatuszek i czekoladki dla słabiutkiej i głupiutkiej płci żeńskiej ..- to takie urocze;)
Bezpowrotnie zatem ominął mnie ten dzień - i Żyję !- Świętowany pod tym szyldem po prostu mnie nie interesuje. Po co więc przeżywacie temat?

ps. Drogie Panie. Pozostało pielęgnować kwiaty, zjeść czekoladki - i na kijki..- co by się nie odłożyło po boczkach.;) Wypada też podziękować jeszcze raz Panom i jutro o nich pamiętać. Może tym razem w formie rzeczowej -skarpetki lub krawat ..?
~emilka

Napisano: 09 mar 2014, 19:05

Lepsze będą kondomy;)
~Adam

Napisano: 09 mar 2014, 19:26

No tak.. - w ramach profilaktyki jak najbardziej trafiony pomysł.
Można bowiem założyć - że owy Pan w ciągu jednego Dnia nie zdążył podziękować i złożyć życzeń z okazji 8 marca wszystkim swoim paniom - a co jak zechce nadrobić zaległości.?? no..

~emilka

Napisano: 09 mar 2014, 19:40

Chodzi właśnie o bezpieczeństwo;)
Chociaż kościół nie pochwala gumek. Trza się rozmnażać. Gumka blokuje boży cud. To ma wylądować w kołysce jako dziecko a nie w klozecie jako zużyta guma.
~Adam

Napisano: 10 mar 2014, 13:26

Adasiu ty zboczku
z okazji dzisiejszego święta życzę Tobie więcej rozumu bo masz braki
~funia

Napisano: 10 mar 2014, 14:06

Emilka, żal Ci d..ę ściska, że żaden chłop nie dostrzegł w Tobie kobiety???? Dostałam kwiaty w pracy, dostałam od swojego faceta i nie jestem głupiutką kobietką która cieszy się z byle powodu.
Przemawia przez Ciebie zwykła babska zawiść choć starasz się to ukryć sarkazmem.
~socjal

Napisano: 10 mar 2014, 14:16

Dziękuję;)
Dziś będzie zabawa, będzie się działo;)
~Adam

Strona 5 z 5    [ Posty: 49 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x