Dlaczego??? - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 1 z 5    [ Posty: 49 ]

Napisano: 08 mar 2014, 18:18

Dlaczego wywalono mój temat o Galizien SS???? a nie wywala się tematów popierających??? co to ma być? Kto nie jest z nami jest przeciwko nam??? Historia jest niewygodna? ja nie mam zamiaru zginąć za Ukrainę bo nigdy w historii nie było adekwatnej sprawy. Czy nie widzicie .że może być gorąco??
My jako kraj trzech granic( Białoruś, Ukraina, Rosja) winniśmy zachować daleko idąca ostrożność i rozwagę polityczną wiedząc ,że Rosjanie nie będą się liczyć z nikim i z niczym. Każdy ma prawo przepierać tę czy inna opcję ale politycy winni ważyć słowa aby nie posłać narodu na mękę .
~Ola z przedszkola

Napisano: 08 mar 2014, 18:32

Każdy Ukrainiec to banderowiec odpowiedzialny za rzeź Polaków na Wołyniu? Każdy Niemiec to faszysta, który mordował Polaków w latch 1939-1945? Każdy Rosjanin to NKWD aparatczyczyk, który mordował Polaków - Katyń, Smoleńsk, Starobielsk, Charków, Ostaszków, Twer, Miednoje, Kuropaty, Bykownia?
~głos

Napisano: 08 mar 2014, 18:37

Oczywiście ,że nie ale mówię nie tylko o historii ale o uwarunkowaniach geograficznych i politycznych. Trzeba rozważyć każdy krok pod każdym aspektem i zrobić + i _ .
Warto podać z ludźmi z Bieszczad. Ja miałam okazję z rodzinami które poniosły wtedy straty. Nie mówię o zemście czy zło-życzeniu tylko o rozwadze zbudowanej na doświadczeniu.
~Ola z przedszkola

Napisano: 08 mar 2014, 18:38

Twój temat: Dalej sie jednoczcie
Jest obecnie w dziale forum HP
https://www.ops.pl/forum.php?page=&cmd=s ... ategory=42
angoc

Napisano: 08 mar 2014, 18:43

to wiem tylko pytam dlaczego skoro inne ale poprawnie politycznie są tu????
~Ola z przedszkola

Napisano: 08 mar 2014, 18:47

Jest tak, ponieważ dyżurujący admin uznał, że tak być powinno.
angoc

Napisano: 08 mar 2014, 19:04

a........ no to wszystko wyjaśnia. Gratuluję uznania innego zdania. Pięknie.........Przypomina mi to pamiętne\" ja panu nawet nogi nie podam\"
~Ola z przedszkola

Napisano: 08 mar 2014, 19:06

jak można nawet noge podać banderowcy, no jak ???????????????????
~...

Napisano: 08 mar 2014, 19:15

Pisz i myśl co chcesz ale na HP a nie tu.
~Adam

Napisano: 08 mar 2014, 19:56

Żadnej merytorycznej dyskusji.......
~Ola z przedszkola

Strona 1 z 5    [ Posty: 49 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x