Pracowniku a sa kredyty dla ubogich? Wynajmujemy mieszkanie wiec stac by nas bylo na splate kredytu ale w żadnym banku nie dadza go nam bo wg nich zarobek jest za niski wiec gdzie tu logika? Cale zycie tulac sie na wynajmie albo gniesc sie na kupie taki los gotuje nam nasze panstwo i badz tu patriota!!!
Co wy wszyscy piszecie za kompletne głupoty ? ! Wszystko zależy gdzie te mieszkania socjalne mają być ! Ja mieszkam w Warszawie i na mieszkanie socjalne czekałam równo 3 miesiace od momentu złożenia pełnego kompletu dokumentów. I odrazu piszę, że nie mam nigdzie znajomości ani nic z tym podobnych rzeczy. Po prostu złożyłam dokumenty i co miesiąc się dowiadywałam czy sprawa ruszyła do przodu czy nie ? ! No i 3 miesiaca okazało się, że jest mieszkanie . A wiec naprawdę nie piszcie głupot, ze wogóle nie ma takich mieszkań, poniewaz to wszystko zależy gdzie i w jakim mieście czy wsi ktos sie o takie mieszkanie stara. Nie wiem jak jest gdzie indziej, ale w Warszawie takie mieszkania socjalne są i jak ktoś złoży komplet dokumentów to powinien bez żadnego ale prędzej czy później takie mieszkanie dostać ! A więc główki do góry i nie ma co się załamywać ! Naprawde nie warto płakać, tylko trzeba działać !
Nie wiem wogole czy przysluguje mi takie mieszkanie mam 5 letniego synka mieszkam w domu po ojcu mam jakis wspól udzial sprawa jest taka ze w domu mieszka mama i dwoch braci ciagle sa klotnie jeden brat ciagle pije i robi awantury interweniuje policja moj synek ciagle sie boi mam już dosyc chciala bym zeby moje skarby nie musialo sie bac i patrzec na te awantury ja też juz nie mam sily nie wiem co mam zrobic zebysmy mogli normalnie zyc mieszkam z matka w jednym pokoju nie mamy nawet lazienki ale chodzi mi wylacznie o spokuj dla synka poradzcie mi cos prosze