milosc - HYdE PaRK

Strona 5 z 16    [ Posty: 158 ]

Napisano: 23 gru 2009, 12:44

Mam inną sytuację i inny problem pewnie dlatego trudno mi zrozumieć Twoje dylematy , masz kochanego faceta przy sobie zamiast dbać o to co was łączy chcesz to zepsuć . Ja nie mam czego psuć , i tyle koniec rozmowy już się nie odzywam bo moje argumenty wcale do ciebie nie trafiają .
~a

Napisano: 23 gru 2009, 14:39

spotkalismy sie ze 2-3 razy, ale miedzy nami do niczego nie doszlo...traktuje go jak kumpla...a spotkalismy sie na uczelni
~:(

Napisano: 23 gru 2009, 16:55

narazie do niczego nie doszło...
ja cię rozumiem, i wierze w przyjaźń między kobieta i facetem ale uwierz mi Twój mąż tak nie myśli...zreszta jestes wobec niego nie wporządku, oszukujesz go i on to wiem na swój sposób
~olga

Napisano: 28 gru 2009, 19:27

~:( i co podjełaś jakąś decyzję? rozwiązałaś problem?
~olga

Napisano: 28 gru 2009, 22:19

tak...nie zrobię nic głupiego...ale wiem,że moge kiedys żałować bądź nie...kochamm męża

Napisano: 29 gru 2009, 1:50

raczej słabo coś kochasz tego męża, skoro wdarło się tu słowo ale.....Jak się naprawdę kocha to nie ma żadnego-ale-.Takie jest moje zdanie. Poza tym jak się ma twój pierwszy wpis do tego ostatniego?-nijak.Sama nie wiesz czego chcesz.
~Karol

Napisano: 29 gru 2009, 12:10

pokaż mężowi jak bardzo go kochasz on tego potrzebuje, odwzajemni to i bedziesz wiedziała ze podjelas słuszną decyzję....~:( jak bys chciała pogadac o czyms czy o niczym, nie ma sprawy chętnie pogadam
~olga

Napisano: 29 gru 2009, 16:41

Olga..czemu tak się przejęłaś moją sytuacją????odpisz...

Napisano: 29 gru 2009, 16:56

bo myślałam że potrzebujesz pokrewnej duszy...czasami z kimś obcym lepiej sie rozmawia, ale jeśli Ci to przeszkadza to przepraszam
~olga

Napisano: 29 gru 2009, 17:19

Mie przeszkadza absolutnie,tylko myślałam,że może byłaś w podobnej sytuacji.....

Strona 5 z 16    [ Posty: 158 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x