milosc - HYdE PaRK

Strona 6 z 16    [ Posty: 158 ]

Napisano: 29 gru 2009, 17:37

bo byłam tyle ze az tak daleko nie zaszłam....ten facet tylko chciał zrujnowac moje małżeństo...też prawnik tyle że starszy ode mnie o 14 lat
~olga

Napisano: 29 gru 2009, 22:14

ja też nie zaszłam daleko...do niczego nie doszło tylko do rozmowy i 2 spotkań....
ten nie chce zrujnować mi małżeństwa, wręcz przeciwnie-mówi ,że mam kochać męża i nic głupiego nie robić...on uznaje,że życie trzeba sobie ubarwiać od czasu do czasu się rozerwać...a nikt o tym nie musi wiedzieć....ten jest starszy o 11 lat....
a jak go poznałaś?
~:(

Napisano: 30 gru 2009, 0:14

poznałam Go tutaj na forum...a Ty?
ja się nigdy nie spotkałam z nim na żywo. Ten też mówił że jestesmy znajomymi, przyjaciółmi...że miedzy nami nic nie ma, oczywiscie z mojej strony nic wiecej nie było, ale z jego było...
~olga

Napisano: 30 gru 2009, 1:13

hmmm to dziwne...ja sie z nim spotkalam ....uczył mnie rok i nagle po roku zaczal....krecic ze mna...czyli nie wiesz czy mowil prwde czy nie, że jest prawnikiem idt...przez net mozna duzo...

Napisano: 30 gru 2009, 11:49

oczywiście że można...on chciał się ze mna spotkać ale ja nie chciałam..rozmawialiśmy przez telefon...czy przez net czy na żywo gadac mozna wiele..
~olga

Napisano: 02 sty 2010, 23:36

a spotkajcie się wreszcie i sprawdźcie kto jest lepszy a potem tylko dokonacie wyboru - jakie to proste- czyż nie?
A kac moralniak będzie albo go nie będzie i tyle.... w drugim dniu Nowego Roku.
~??

Napisano: 03 lut 2010, 17:13

Jak ci mówił że trzeba się od czasu do czasu rezerwać to niech sobie wsadzi w tyłek bombę, to się rozerwie , a nie kosztem innych
~jol

Napisano: 03 lut 2010, 22:22

bum bum
~rompieron

Napisano: 03 lut 2010, 23:01

no to się rozerwał:)
~lola

Napisano: 04 lut 2010, 12:42

no rozerwał się już ....

Strona 6 z 16    [ Posty: 158 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU