Witam. Proszę pomóżcie. Zatrzymałam się na tym wniosku i nie wiem czy dobrze robię.
Wnioskodawca utrzymuje się z gospodarstwa rolnego. Dochód we wrześniu za sierpień wyniósł 518,98 zł więc przekracza kwotę kryterium dochodowego i na wrzesień mu się nie należy stypendium. Należało by przyznać od października, ale jak przeliczę dochód z września (większe świadczenie z OPSu) to mi się znowu nie łapie bo przekracza kryterium 528 zł. Jak przeliczyłam dochód w październiku z nowymi stawkami z gospodarstwa rolnego to też mi się nie kwalifikuje na stypendium.
Pytanie... czy ja mam ten wrzesień przeliczać czy na podstawie dochodu z sierpnia przyznać świadczenie od października, a potem od listopada wstrzymać bo znowu przekracza dochód?
minimalnie przekroczony dochód - co z tym zrobić?
-
- Praktykant
- Zajmuję się: stypendia
- Kontakt:
-
- Stażysta
- Zajmuję się: ST
- Kontakt:
Re: minimalnie przekroczony dochód - co z tym zrobić?
Odmowa po raz pierwszy.Dochód we wrześniu za sierpień wyniósł 518,98 zł więc przekracza kwotę kryterium dochodowego i na wrzesień mu się nie należy stypendium.
od października, ale jak przeliczę dochód z września (większe świadczenie z OPSu) to mi się znowu nie łapie bo przekracza kryterium 528 zł.
Odmowa po raz drugi.
Odmowa po raz trzeci. Sprzedane!Jak przeliczyłam dochód w październiku z nowymi stawkami z gospodarstwa rolnego to też mi się nie kwalifikuje na stypendium.
Skoro wszędzie Ci wychodzi przekroczenie kryterium to w w jaki sposób Ty chcesz zrobić przyznanie? Odmowa stypendium jest również częścią życia - trzeba się z tym pogodzić i zaakceptować:)Pytanie... czy ja mam ten wrzesień przeliczać czy na podstawie dochodu z sierpnia przyznać świadczenie od października, a potem od listopada wstrzymać bo znowu przekracza dochód?
Oprócz minimalnie przekroczony dochód - co z tym zrobić? - Stypendia przeczytaj również:
jak liczyć wysokość stypendium
JAk potraktowć dochod- Prośba o pomoc!
Zmiana dochodu w trakcie miesiąca
Stypendium nienależne od listopada
Wniosek po 15 września. Jak potraktować taką sytuację
Jak będzie wyglądała teraz decyzja
praca w komisji wyborczej - dochód
stypendia Jaka jest kwota dochodu na jednego członka rodziny
praca za granicą ?co z tym zrobić ?
sygnity - stypendium 2018-2019
Decyzje Stypendium nowey okres 2018 PILNE!!
stypendia. Czy ma ktoś może nową publikację Piotra Ciszewski
zawiadomienie - wydłużenie terminu
dochód z gospodarstwa od kiedy liczyć
potrzebna pomoc w rozgryzieniu stypendiów. nigdy tego nie ro
rozliczenie faktur w programie Sygnity