Młyn od 1 kwietnia 2014 r. - szykujmy się :) - Świadczenia rodzinne

Strona 2 z 4    [ Posty: 40 ]

Napisano: 06 lut 2014, 20:15

nazewnictwo to tylko sprawa kosmetyczna nie mogli użyć tego słowa, bo świadczenie pielęgnacyjne jest w obiegu prawnym, /art. 11 projektu/
~Kati

Napisano: 06 lut 2014, 21:00

czy aby na pewno kosmetyczna ? a może też sprawa finansowa ?

Coś, ostatnio zrobiła się pani bardzo pro-rządowa !? hm
~trygław

Napisano: 06 lut 2014, 21:05

no, no jak już to bardziej pro-logiczna
~Kati

Napisano: 06 lut 2014, 21:42

Bo Kati jest agentem, ona była taka słodziutka, zeby zdobyc zaufanie co niektórych, a potem móc odpowiednio nimi manipulować.
~m&m

Napisano: 06 lut 2014, 21:45

\"~m&m nooo widzę, że świetnie znasz specyfikę naszej pracy. Faktycznie luzy jak ch*olera. My to cały czas tylko kawki pijemy i w bon prixie buszujemy \"

Co do luzów to miałam na mysli takie jakie was czekają po gorączkowym kwietniu. I w porównaniu z nawałem pracy jaki was czeka własnie w tym miesiącu, pozostałe bedą pełne luzu.
~m&m

Napisano: 06 lut 2014, 22:10

\'no, no jak już to bardziej pro-logiczna \'

Kati, my się czasem nie zgadzamy, ale za to ^ masz buziaki ode mnie :*
~Iks

Napisano: 06 lut 2014, 22:17

\'w porównaniu z nawałem pracy jaki was czeka własnie w tym miesiącu, pozostałe bedą pełne luzu. \'

Tak, szczególnie wrzesień, październik i listopad :) Ciekawe czy Ty byś była taka chętna do ponoszenia odpowiedzialności za wypłaty kilku dużych baniek rocznie (za błędy odpowiadasz własną pensją), świecenia oczami za bzdurne akty prawne wychodzące z Mpips, tłumaczenia wszystkim którym dajesz odmowy - sorry, takie przepisy i że Ty to nie pomoc społeczna, chociaż ten sam budynek co może nieco mylić, albo wysłuchiwanie przez tel. że ktoś Cię zaj... zabije (dłużnik alimentacyjny), o wysłuchiwaniu płaczu na marność losu tych wszystkich petentów, wobec których możesz co najwyżej rozłożyć ręce i ponarzekać na przepisy nie wspominam. Aaaa i płacą za to mniej niż w Biedronce na kasie. Luz, ja wiem. Wymarzona praca dla każdego.
~Iks

Napisano: 06 lut 2014, 22:34

m&m - kurcze rozgryzłaś mnie. Jestem Bond. James Bond, ale mam licencję na zabijanie a nie na łamanie przepisów /w tym drogowych/
~Kati

Napisano: 07 lut 2014, 0:14

Pani Kati została namierzona na forum i blogu ! oraz zwerbowana przez rząd. Od teraz promuje nowy projekt ustawy.
Nie się co dziwić, każdy boi się o pracę ...
~trygław

Napisano: 07 lut 2014, 0:19

Nie ma się co dziwić, każdy boi się o pracę ...
~trygław

Strona 2 z 4    [ Posty: 40 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x