Młyn od 1 kwietnia 2014 r. - szykujmy się :) - Świadczenia rodzinne

Strona 4 z 4    [ Posty: 40 ]

Napisano: 07 lut 2014, 15:11

~Elmer kiedyś bardziej mi się podobały Twoje wypowiedzi :) ~Kati masz racje.Zauważyłam a właściwie doświadczyłam na własnej skórze opieszałość i pogardę ze strony owej pani .
~wykluczona opiekunka

Napisano: 07 lut 2014, 15:26

Kati podpierasz się cytatmi, jak zaklamany wiejski filozof pracujący, jako najemnik. Jego taktyką jest ratowanie się cudzymi myślami przed prawdą, której nie jest w stanie podwazyc.

Wykluczona opiekunko o moją opiekę sie nie martw. Terapia mojej mamy polega na spiewaniu z nią , zeby nie jęczała. To zawodzenie w kółko tych samych zwrotek lub refrenów z nią nie jest wielką przeszkodą w siedzeniu przed komputerem.
~m&m

Napisano: 07 lut 2014, 15:28

Jaką opieszałosć? w czym?
~m&m

Napisano: 07 lut 2014, 15:37

łooo Kati to Ci ~m&m dołożyła. Jakich to rzeczy na swój temat moze się człowiek w cyberprzestrzeni dowiedzieć.

~m&m i naprawdę martwię się o twoje zdrowie psychiczne. Z braku argumentów zaczynasz atakować. A stąd już tylko mały kroczek na Dziekankę ul. Poznańska 15/Gniezno, np.
~sipera

Napisano: 07 lut 2014, 15:56

najbardziej mi się podoba, że zostałam agentem i raczej tu nie chodzi o agenta ubezpieczeniowego /mam licencję i kiedyś dorabiałam/
~Kati

Napisano: 07 lut 2014, 15:58

co tam jest:
Dziekankę ul. Poznańska 15/Gniezno

PS. Kati to czy jesteś agentem to się zaraz sprawdzi? Jakie lubisz martini?
~Elmer

Napisano: 07 lut 2014, 16:21

wujek google da odpowiedź
~sipera

Napisano: 07 lut 2014, 16:21

Vesper martini

trzy porcje ginu
jedna porcja wódki
pół porcji likieru lillet

Wstrząsnąć z lodem, nie mieszać, udekorować spiralką z cytrynowej skórki. Zaleca się podawać w głębokim pucharze (do wina), w dużych porcjach.
~Kati

Napisano: 07 lut 2014, 16:23

Elmer Dziekanka - Gniezno to jest to samo co Tworki
~Kati

Napisano: 07 lut 2014, 17:18

wstrząśnięte, nie mieszane i wszystko jasne :)
~ludek

Strona 4 z 4    [ Posty: 40 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x