Młyn od 1 kwietnia 2014 r. - szykujmy się :) - Świadczenia rodzinne

Strona 3 z 4    [ Posty: 40 ]

Napisano: 07 lut 2014, 13:02

a wraku i tak wam nie oddamy
~ludek

Napisano: 07 lut 2014, 13:22

Kati jest zarazem Gosią z białego bloga, a co do niej, to sie opiekun matki nic a nic nie pomylił.
A ja jako osoba niewygodna do wciskania propagandy innym opiekunom i celowego wprowadzania ich w błąd zostałam usunięta z jej bloga.
W tej chwili jedna prawda musi zwyciężyc. Zasiłki dla opiekunów.
~m&m

Napisano: 07 lut 2014, 13:25

co to jest biały blog?
i dlaczego wciskasz propagandę innym opiekunom oraz celowo wprowadzasz ich w błąd?
~Elmer

Napisano: 07 lut 2014, 13:32

~Elmer kiedyś powiedziałeś że będziecie zwracać ŚP i dziś moge powiedzieć miałeś nosa. Chciałabym się zapytać ,jakie sa prognozy wynikające z obecnego projektu ustawy z 5 lutego 2014 .Jeśli otrzymam zasiłek ,a w życie wejdzie ustawa od 1 stycznia 2015 i nie będę spełniać przesłanek .Czy nadal będę miała prawo do zasiłku? Oczywiście podopieczny posiada orzeczenie bezterminowo i ŚP miałam przyznane na czas nieokreślony.
~wykluczona opiekunka

Napisano: 07 lut 2014, 13:32

Niewygodna do..., to znaczy, że innym, którzy to robię stoję na przeszkodzie,
~m&m

Napisano: 07 lut 2014, 14:25

m&m - właściwie nie miałam zamiaru tego komentować ale jetem ułomna i mnie ponosi czasami i tylko jedno Ci zacytuję :
,, Osądza­nie ko­goś pop­rzez włas­ny pryz­mat obsesji
jest dość słabym spo­sobem na po­kaza­nie włas­nej słabości... \'\'
~Kati

Napisano: 07 lut 2014, 14:45

Możesz to dla własnej obrony nazywać obsesją, tylko ze ja nie mam najmniejszych powodów do takich ani jakichkolwiek obsesji.
~m&m

Napisano: 07 lut 2014, 14:47

~m&m Ty wszystkich się czepiasz.Nie masz co robić, siedzisz tylko przy komputerze,a chcę Ci przypomnieć \"jesteś WO\". Co się dzieje z Twoją opieką?
~wykluczona opiekunka

Napisano: 07 lut 2014, 14:56

nie ma kasy nie ma opieki....
~Elmer

Napisano: 07 lut 2014, 15:00

wykluczona opiekunka - m&m po prostu zawsze będzie i trzeba się do niej po prostu przyzwyczaić i jak powiedział Lichtenberg ,,przemądrzałość to rodzaj głupoty godny pogardy\'\'
~Kati

Strona 3 z 4    [ Posty: 40 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x