Modyfikacja informacji do Urzędu skarbowego
Modyfikacja informacji do Urzędu skarbowego
Witam !!!Pracuję na Sygnity. Może wie ktoś jak mogę wejść w system aby zmodyfikować informację do Urzędu skarbowego o TW. 

-
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: Modyfikacja informacji do Urzędu skarbowego
a co to jest informacja o tw?
Dotycząca przesłania T.W. do U.S. którą przesyłamy wraz z T.W. na podst.art.ust.1 pkt 1-4 Rozp. Ministra Finansów
-
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
ja nie wysyłam żadnej informacji dotyczącej przesłania TW tylko wniosek egzekucyjny i informację wierzyciela, pierwsze słyszę o czymś takim jak info o przesłaniu tw, co to za bzdura
Re:Do anetag
To przeczytaj sobie paragraf 7 rozp.z dnia 20 maja 2014 Ministra Finansów i dopiero komentuj.
To przeczytaj sobie paragraf 7 rozp.z dnia 20 maja 2014 Ministra Finansów i dopiero komentuj.
-
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
ty trollu wyobraź sobie że znam ten paragraf i to bardzo dobrze i to nie jest żadna informacja o przesłanym tw tylko informacja wierzyciela dotycząca majątku zobowiązanego pod warunkiem że go znasz to piszesz, a jak nie znasz to nie piszesz. Widzisz ja zanim wydałam tytuły to się upewniłam w US co ma być w tej informacji. I żaden z US nic nie mówił ze to ma być informacja o przesyłanym tw, informacje o tw zawierasz dupku we wniosku egzekucyjnym, który musisz wystawić do każdego tytułu z osobna więc pala ncie jak nie wiesz to się nie odzywaj!
Naucz się kultury nie wiem kto taką bezczelną osobę zatrudnia w swoim OPS.Bogatego zasobu słów to ty nie posiadasz i nie życzę sobie twoich pustych komentarzy.
-
- Stażysta
- Zajmuję się:
- Kontakt:
w sygnity:
Administracja - konfiguracja wydruków - konfiguracja wydruków innych - ogranicz sobie szablony do korespondencji - szablon informacja o tytułach wykonawczych i działasz
Administracja - konfiguracja wydruków - konfiguracja wydruków innych - ogranicz sobie szablony do korespondencji - szablon informacja o tytułach wykonawczych i działasz

I z chaosu wyłonił się głos: „Śmiejcie się i bądźcie radośni, bo zawsze może być gorzej.”
Więc śmialiśmy się i byliśmy radośni i było GORZEJ …........
Więc śmialiśmy się i byliśmy radośni i było GORZEJ …........
-
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: Re:Do anetag
wyobraź sobie że jestem bardzo kulturalna ale nie dla takich chamów jak ty, uważających się za nie wiadomo co więc sorry ale odpierdol sieGość pisze:Naucz się kultury nie wiem kto taką bezczelną osobę zatrudnia w swoim OPS.Bogatego zasobu słów to ty nie posiadasz i nie życzę sobie twoich pustych komentarzy.
Oprócz Modyfikacja informacji do Urzędu skarbowego - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna przeczytaj również:
zawieszenia postępowania egzekucyjnego
załączniki do wnioksu o prawo do świadczenia FA
Rodzic w ZK
KURATOR-EMERYTA - ELMER POMÓŻ
wniosek o ściganie
tw jedno czy czteropozycyjne
trochę zawaliłam
likwidacja postepowania egzekucyjnego
wniosek o podjęcie działań na drugie dziecko
Wpłata od komornika / informacjia
od kiedy uchylenie
zatrzymanie prawa jazdy