Modyfikacja informacji do Urzędu skarbowego

Wybrane tematy:
fundusz a spokrewniona rodzina zastętcza Art.209 a obcokrajowiec bez adresu cofniecie zatrzymania prawa jazdy Zwrot z US części kwoty tytułu wykonawczego Zgłoszenie do BIG KRZ - wniosek o założenie konta podmiotu i co dalej?
Gość

Modyfikacja informacji do Urzędu skarbowego

Post autor: Gość »

Witam !!!Pracuję na Sygnity. Może wie ktoś jak mogę wejść w system aby zmodyfikować informację do Urzędu skarbowego o TW. ;)
anetag
VIP
Zajmuję się:
Kontakt:

Re: Modyfikacja informacji do Urzędu skarbowego

Post autor: anetag »

a co to jest informacja o tw?
Gość

Dotycząca przesłania T.W. do U.S. którą przesyłamy wraz z T.W. na podst.art.ust.1 pkt 1-4 Rozp. Ministra Finansów
anetag
VIP
Zajmuję się:
Kontakt:

ja nie wysyłam żadnej informacji dotyczącej przesłania TW tylko wniosek egzekucyjny i informację wierzyciela, pierwsze słyszę o czymś takim jak info o przesłaniu tw, co to za bzdura
Gość

Re:Do anetag

To przeczytaj sobie paragraf 7 rozp.z dnia 20 maja 2014 Ministra Finansów i dopiero komentuj.
Gość

To przeczytaj sobie paragraf 7 rozp.z dnia 20 maja 2014 Ministra Finansów i dopiero komentuj.
anetag
VIP
Zajmuję się:
Kontakt:

ty trollu wyobraź sobie że znam ten paragraf i to bardzo dobrze i to nie jest żadna informacja o przesłanym tw tylko informacja wierzyciela dotycząca majątku zobowiązanego pod warunkiem że go znasz to piszesz, a jak nie znasz to nie piszesz. Widzisz ja zanim wydałam tytuły to się upewniłam w US co ma być w tej informacji. I żaden z US nic nie mówił ze to ma być informacja o przesyłanym tw, informacje o tw zawierasz dupku we wniosku egzekucyjnym, który musisz wystawić do każdego tytułu z osobna więc pala ncie jak nie wiesz to się nie odzywaj!
Gość

Naucz się kultury nie wiem kto taką bezczelną osobę zatrudnia w swoim OPS.Bogatego zasobu słów to ty nie posiadasz i nie życzę sobie twoich pustych komentarzy.
mala_mi999
Stażysta
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: mala_mi999 »

w sygnity:
Administracja - konfiguracja wydruków - konfiguracja wydruków innych - ogranicz sobie szablony do korespondencji - szablon informacja o tytułach wykonawczych i działasz :)
I z chaosu wyłonił się głos: „Śmiejcie się i bądźcie radośni, bo zawsze może być gorzej.”
Więc śmialiśmy się i byliśmy radośni i było GORZEJ …........
anetag
VIP
Zajmuję się:
Kontakt:

Re: Re:Do anetag

Gość pisze:Naucz się kultury nie wiem kto taką bezczelną osobę zatrudnia w swoim OPS.Bogatego zasobu słów to ty nie posiadasz i nie życzę sobie twoich pustych komentarzy.
wyobraź sobie że jestem bardzo kulturalna ale nie dla takich chamów jak ty, uważających się za nie wiadomo co więc sorry ale odpierdol sie
ODPOWIEDZ