modyfikacja konta std

Wybrane tematy:
Potrzebna pomoc PCBiznes Prestiż w module Kadry i Płace. Jak cofnąć kontynuacje harmonogramu postanowienie sądu na umieszczenie w dps wyszukanie odwołań od decyzji
ODPOWIEDZ
~monia

modyfikacja konta std

Post autor: ~monia »

W Pomost Std chcę zmodyfikowć konto u osoby, ale nie numer tylko nazwę konta i banku, bo bez tego wchodzi na listę wypłat ale nie na przelew elektroniczny. Wchodzę na osobę, na konto i robię modyfikuj, uzupełniam nazwę konta i banku a jak chcę zaakceptować to wyskakuje komunikat że osoba posiada już konto o tym numerze. Jak to zmienić, napomknę jeszcze że realizacja z tym kontem już była bo wklepywała księgowa ręcznie tą osobę więc konto było wykorzystywane.
~Tomek

Re: modyfikacja konta std

Post autor: ~Tomek »

Jak jesteś na oknie osoby, to po prawej stronie numeru konta masz ikonkę z lupą, tam wejdź i nie dawaj ikonki plusa (aby dodać nowe konto), tylko wybiersz ikonę modyfikacji aby zmodyfikować istniejące już konto. I tam zmień nazwę konta i banku, po czym zaakcepuj oba okna.
pozdrawiam
~monia

Wiem, właśnie naciskam modyfikuj i takie coś wyskakuje. Właśnie stąd moje pytanie, że to dziwne.
~Tomek

Post autor: ~Tomek »

Zaznacz sobie na tym oknie żeby pokazywał nieużywane, może jest takie samo konto ustawione jako nieużywane?
~monia

Tak było, wielkie dzięki:)
ODPOWIEDZ