Tomek pomocy :-(
Tomek pomocy :-(
Czy cofając decyzje tracimy wydruk gotowy czy można go gdzieś odzyskać ?
Re: Tomek pomocy :-(
Zależy jak jest ustawiony parametr systemowy czy usuwać wydruk gotowy przy cofaniu zatwierdzenia decyzji. Jeśli jest ustawiony na tak, to tracimy i nie da się go odzyskać.
Tomku też Cię potrzebuję.
Decyzja dożywianie.Mieliśmy wydane do 28 czerwca. W jednej koleżanka się pomyliła i utworzyła harmonogram do końca 2012r. Teraz mamy wydane nowe decyzje do stycznia 2013r. Na liście dzieci do szkół pojawia mi się
uczeń z pierwszej i drugiej decyzji, czyli mam go podwójnie.
Tej decyzji do 28 czerwca nie da się cofnąć, aby pozbyć się harmonogramu do końca 2012r. Czy dobrze myślę. Utworzyć decyzję z decyzji, harmonogram do 28 czerwca 2012, i będzie dobrze?
Decyzja dożywianie.Mieliśmy wydane do 28 czerwca. W jednej koleżanka się pomyliła i utworzyła harmonogram do końca 2012r. Teraz mamy wydane nowe decyzje do stycznia 2013r. Na liście dzieci do szkół pojawia mi się
uczeń z pierwszej i drugiej decyzji, czyli mam go podwójnie.
Tej decyzji do 28 czerwca nie da się cofnąć, aby pozbyć się harmonogramu do końca 2012r. Czy dobrze myślę. Utworzyć decyzję z decyzji, harmonogram do 28 czerwca 2012, i będzie dobrze?
Wystarczy że umieścisz te niepotrzebne pozycje harmonogramu na liście osób którym nie zrealizowano świadczeń. Wtedy zmienią status na \"zakończone bez realizacji\" i nie będą się podpowiadać do nowych rozliczeń.
Oprócz Tomek pomocy :-( - Oprogramowanie przeczytaj również:
Sprawozdanie bład w walidacji-ciag dalszy
BŁĘDY W WALIDACJI SPRAWOZDANIA W POMOŚCIE
Do Neli - Program Radix - proszę o pomoc
kody swiadczen w Heliosie
Do Tomka
Do Tomka
nowe słowniki centralne
Tomek pomocy !!!
Sygnity zmiana wydruku
aktualizacja Pomost Std
poprawa słownika