Monte Cassino 1944/2017

Wybrane tematy:
coś pozytywnego Dobra książka
[Anioł*]

Re: Monte Cassino 1944/2017

Post autor: [Anioł*] »

blebleble..
kobieto idź gotuj obiad albo zajmij się dziećmi!!! bo nie rozumiesz nic.
ps. " przelew krwi jest bochaterstwem" - to słowo wypada pisać poprawnie BOHATER
[Anioł*]

Elmer pisze:Aniele pamiętaj:
"Celem wojny nie jest śmierć za ojczyznę, ale sprawienie, aby tamci skurwiele umierali za swoją".\
Patton
Będę pamiętać. A Ty mów synom,że byli bohaterami. Ja swoim mówię.
blablabla
Praktykant
Zajmuję się: Jazda
Kontakt:

Post autor: blablabla »

no normalnie sredniowiecze.Niewiele po tych wszystkich wojnach do ludzi dotarlo,jezeli po tysiacach lat wojenek jeszcz wierza i klepia taka stara spiewke.
Zgredek
Stażysta
Zajmuję się: FA
Kontakt:

Post autor: Zgredek »

Prawdziwa sielanka, admin elmer używa przekleństw a użytkownik Anioł dodaje jeden wpis pod drugim i nikt ich nie blokuje. Takie równouprawnienie użytkowników w lewackim wydaniu. No ale chyba jednak coś zmieniło się?
Awatar użytkownika
de Charette
Administrator
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: de Charette »

Patton przeklinał ? On używał wojskowego żargonu
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
blablabla
Praktykant
Zajmuję się: Jazda
Kontakt:

Post autor: blablabla »

[Anioł*] pisze:blebleble..
kobieto idź gotuj obiad albo zajmij się dziećmi!!! bo nie rozumiesz nic.
ps. " przelew krwi jest bochaterstwem" - to słowo wypada pisać poprawnie BOHATER
Aniele,rozdzielc po katach to mozesz sobie w domku,a ja pisac bede co mysle ,a myslenie o bohaterstwie to dawalam sobie wciskac w szkole(jak i mnostwo innych rzeczy z ktorych 90% okazalo sie niepotrzebne).Od tego czasu doroslam i mysle sama a nie pod publiczke i takie sa po prostu moje wniski.A ze telewizja polska jak i szkola kochaja maglowac temat wojen (a juz najlepiej druga swiatowa) i niektorzy sie daja wkrecic w ten mlyn to rozumiem i przykro po prostu patrzec.Möj dziadek umarl w obozie koncentracyjnym i co,mialabym dzieci z tego powodu regularnie druga wojna torturowac?We wszystkim musi byc umiar a pewna doza rozsadku tez nie zaszkodzilaby.
[Anioł*]

Mam nieodparte wrażenie, że zgredek to chyba jest w realu panem dyrektorem ugrzecznionym. Nie jest tak? skarżypyta!!!!!!!!!!!!
Zgredek
Stażysta
Kontakt:

Pani żale, podobnie jak żale administratora voodoo to miód na moje serce. Wyobrażaliście sobie, że wszystko wam wolno?
[Anioł*]

O co panu chodzi właściwie? Dlaczego nie włączy się pan w rozmowę najzwyczajniej w świecie, nie wiem...Monte Cassino, inne tematy - jeśli chce, tylko tak się zachowuje?
Zgredek
Stażysta
Kontakt:

Już zaspokajam pani ciekawość: chodzi mi o jednakowe traktowanie wszystkich użytkowników przez administratorów tego forum oraz o przestrzeganie prawa do wolności słowa.
Przykładem jest wpis administratora elmera który użył wulgaryzmu literalnie i uważa, że nic złego nie zrobił bo tylko cytował Pattona. Kiedy ja posłużyłem się dosłownym cytatem Michnika, ale wulgarne słowo z tego cytatu wykropkowałem zostałem zablokowany na długi okres czasu, bo jak stwierdził administrator voodoo "on domyślił się, że to jest wulgaryzm". To tylko jeden z przykładów a jest ich więcej.
Proszę więc nie pytać mnie więcej o co chodzi, bo nie wiem jaka jest pani rola w tym wszystkim, czy aby nie jest to rola prowokatorki. Zauważyć bowiem można pewną zażyłość między panią a administratorami (przynajmniej niektórymi).
ODPOWIEDZ