Motylki w terenie - wątek weekendowy - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 1 z 2    [ Posty: 12 ]
Wybrane tematy:
posiłek w szkole i w domu -wniosek Dyrektora 20% Weryfikacja 40 Zasiłek celowy dla osadzonego w ZK AOON - dojazd własnym samoch. do 15.06.22r. decyzja zmieniająca DPS AOON/OW

Napisano: 13 gru 2013, 22:16

Nie każdy klient to zarośnięty, cuchnący wódą i moczem żul bez zębów. Czasem trafi do nas prawdziwa perła. Miałem kilka takich.
A wy?
Pamiętam jak czasem moje koleżanki opowiadały o ciachach na wywiadach. Oczka im sie świeciły kiedy ktoś taki wpadał do punktu mops. A i uprzejmość uruchomić wtedy potrafiły.
~Adam

Napisano: 14 gru 2013, 0:13

Tobie to się naprawdę nudzi...
~p

Napisano: 14 gru 2013, 0:36

toż to biedny człowiek jest - cały dzień skręca długopisy na taśmie a wieczory w wirtualu sobie klika - ot i jego życie
~chaos....

Napisano: 14 gru 2013, 1:17

Ale to jest forum pracowników pomocy społecznej. Proponujesz Adamie weekendową integrację międzybranżową? Z tego co wiem obecnie jesteś reprezentantem innej niż pomoc społeczna branży. Że tu wciąż zaglądasz oznacza, że wciąż są Ci bliskie klimaty pomagania ;)
~pracownik socjalny

Napisano: 14 gru 2013, 15:38

A to socjalnym trzeba być żeby pomagać?
~Adam

Napisano: 14 gru 2013, 16:00

Żeby skutecznie i profesjonalnie pomagać trzeba być socjalnym. Trollować, pisać bzdety i udawać fachowca może każdy - z Tobą włącznie. :)
~Adamobójca

Napisano: 14 gru 2013, 20:44

jw popieram!
~p

Napisano: 14 gru 2013, 20:54

...czyli reszta \" nie socjalnych \" -może skutecznie i profesjonalnie POMAGAĆ !- ewentualnie mamie przy sprzątaniu ..chciał dodać starszy pan...

P.S Doskonała autoprezentacja...;) gratuluję poczucia humoru
~emilka

Napisano: 14 gru 2013, 20:55

nauczycielem też każdy może być bo ma mądrość życiową
~...

Napisano: 14 gru 2013, 21:26

Łapać przestępców tez nie musi policja - przecież są zatrzymania obywatelskie...
W zasadzie sprzątać tez nie musza sprzątaczki skoro wszyscy sprzątają w domach... Itp. Itd.
~Adamobojca

Strona 1 z 2    [ Posty: 12 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
cron Usuń ciasteczka witryny

x

x